Viestit mainostenestoa käyttäville

Kun käytössäsi on Yksityisyys ja viestit ‑työkalu ja siihen integroitu Funding Choices, voit luoda käyttäjille näkyvän viestin ja saada sen avulla tuloja, jotka olet menettänyt mainosestojen takia. Mainostenestoa käyttäville suunnattujen viestien avulla voit pyytää käyttäjiä sallimaan mainokset sivustollasi tai tarjota heille muita tapoja tukea sivustoasi.

Viestin rakenne

Viesti mainostenestoa käyttäville sisältää yhden "näytön" (eli sivun), joka näkyy viestiäsi katsoville käyttäjille.

Mainostenestoa käyttäville suunnatuissa viesteissä on seuraavat elementit:

1. Logo: Sivustosi logo. Jos haluat sisällyttää logon, lisää logo viestiisi.
  2. Salli mainokset ‐painike: Tällä käyttäjät voivat päivittää mainosestoasetuksensa sallimaan mainokset sivustollasi. Kun käyttäjä painaa tätä painiketta, viesti sulkeutuu.
  3. (Valinnainen) Oma vaihtoehto ‐painike: Tällä käyttäjät voivat valita muun vaihtoehdon, jonka olet ottanut käyttöön sivustollasi. Jos otat käyttöön esimerkiksi "Tilaa"-painikkeen, käyttäjät voivat valita sivustosi tilaamisen, jolloin he eivät näe sivustolla mainoksia. Katso, miten voit ottaa oman vaihtoehdon käyttöön.
    Jotta voit käyttää omaa vaihtoehtoa, sinun on otettava Funding Choices JavaScript APIn googlefc.controlledMessagingFunction-funktio käyttöön ennen viestin julkaisemista. Klikkaa Katso koodi, niin näet esimerkkikoodinpätkän.

Mainosestoa käyttäville suunnattua viestiä koskevan tagin käyttöönotto Site Kitin kautta

Jos olet AdSense-julkaisija ja käytät Googlen virallista WordPress-liitännäistä, voit ottaa sivustolla käyttöön mainosestoa käyttäville suunnattua viestiä koskevan tagin tekemättä muutoksia koodiin. Integrointi vaatii vain muutaman klikkauksen Site Kit ‑tilillä.

Lue lisää mainosestoa käyttäville suunnattua viestiä koskevan tagin määrittämisestä Site Kitin kautta täältä: https://sitekit.withgoogle.com/documentation/.

Jos haluat käyttää tätä integrointia, sinun on luotava ja julkaistava AdSensen Yksityisyys ja viestit ‑välilehdellä viesti mainosestoa käyttäville.