Ga naar Uw AdSense-pagina, waar u gepersonaliseerde informatie over uw account vindt om het maximale uit AdSense te halen.

Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Over herstelberichten voor advertentieblokkering

Met Privacy en berichten en de geïntegreerde functionaliteit van Funding Choices kunt u een bericht maken en aan uw gebruikers laten zien om opbrengst te herstellen die u bent misgelopen door advertentieblokkering. Met behulp van herstelberichten voor advertentieblokkering kunt u gebruikers om toestemming vragen voor advertenties op uw site of ze alternatieve manieren bieden om uw site te steunen.

Structuur van een bericht

Een herstelbericht voor advertentieblokkering bevat één scherm (of pagina) dat gebruikers te zien krijgen als ze uw bericht bekijken.

Herstelberichten voor advertentieblokkering bevatten de volgende elementen:

1. Logo: Het logo van uw site. Als u hier een logo wilt opnemen, voegt u een logo toe aan uw bericht.
  2. De knop Advertenties toestaan: Hiermee kunnen gebruikers de instellingen van hun advertentieblokkering aanpassen om advertenties op uw site toe te staan. Als gebruikers hierop klikken, wordt het bericht gesloten.
  3. (optioneel) Knop voor aangepaste keuze: Hiermee kunnen gebruikers een aangepaste optie kiezen die u heeft geïmplementeerd voor uw site. Met de knop Abonneren kunnen gebruikers zich bijvoorbeeld aanmelden voor een oplossing die u heeft geïmplementeerd: zich abonneren op uw site zonder advertenties te zien. Lees meer informatie over hoe u een optie voor aangepaste keuze implementeert.
    Voor Aangepaste keuze moet u de functie googlefc.controlledMessagingFunction van de Funding Choices JavaScript API implementeren voordat u uw bericht publiceert. Klik op Code bekijken als u een voorbeeld van een codefragment wilt zien.

De tag voor herstel voor advertentieblokkering implementeren via Site Kit

Als u een AdSense-uitgever bent en Site Kit (de officiële WordPress-plug-in van Google) gebruikt, kunt u de tag voor herstel voor advertentieblokkering op uw site implementeren zonder wijzigingen aan te brengen in de code. Deze integratie vereist slechts een paar klikken in uw Site Kit-account.

Ga naar https://sitekit.withgoogle.com/documentation/ voor meer informatie over hoe u de tag voor herstel voor advertentieblokkering instelt via Site Kit.

Als u deze integratie wilt gebruiken, moet u nog steeds een herstelbericht voor advertentieblokkering maken en publiceren op het tabblad Privacy en berichten in AdSense.