Assegureu-vos de visitar La meva pàgina d'AdSense, on trobareu informació personalitzada sobre el vostre compte que us ajudarà a obtenir bons resultats amb AdSense.

Informació general i indicacions sobre l'RGPD

Enviar sol·licituds d'anuncis no personalitzats a compradors externs d'RTB

A partir del 20 de gener de 2022, Google començarà a enviar sol·licituds d'oferta d'anunci no personalitzades i amb tractament de dades restringit a oferents d'RTB externs.

Aquest Centre d'ajuda s'actualitzarà periòdicament per garantir que teniu la informació més recent.

Els anuncis no personalitzats són aquells que no es basen en el comportament anterior de l'usuari. Per orientar-los als usuaris, es fa servir informació contextual, com ara una segmentació geogràfica general basada en la ubicació actual, i el contingut del lloc web o de l'aplicació. Google no permet la segmentació per públic basada en interessos, inclosa la segmentació demogràfica.

AdSense ofereix eines per ajudar-vos a respectar les preferències dels usuaris i a complir la normativa local:

• Versió 2.2 del Marc de Transparència i Consentiment (TCF) de l'Oficina de Publicitat Interactiva dels Estats Units (Interactive Advertising Bureau, IAB): la cadena de TC conté informació sobre els partners publicitaris als quals un usuari ha donat el consentiment. Més informació sobre la versió 2.2 del TCF i els anuncis no personalitzats
  • Normativa europea: en el cas de les sol·licituds d'anunci procedents de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), del Regne Unit i de Suïssa, podeu triar publicar anuncis no personalitzats. Per fer-ho, heu d'etiquetar les sol·licituds d'anunci com a no personalitzades o bé anar a la secció Privadesa i missatges de la configuració de la normativa europea i configurar el compte perquè difongui anuncis no personalitzats. Feu clic a Privadesa i missatges and then Normativa europea and then Configuració per accedir a la configuració. Quan es detecta una cadena de TC vàlida, Google gestiona la sol·licitud d'anunci tal com es descriu a l'article sobre la integració de la versió 2.2 del TCF de l'IAB per a editors.
  • Llei de drets de privadesa de Califòrnia (CPRA): podeu restringir el tractament de dades en una sol·licitud d'anunci etiquetant la sol·licitud com a tractament de dades restringit o bé anant a la secció Privadesa i missatges de la configuració de la CPRA i configurant el compte perquè es restringeixi el tractament de dades. Feu clic a Privadesa i missatges and then CPRA and then Configuració per accedir a la configuració.

Quan no es detecta una cadena de TC vàlida, és possible que les sol·licituds d'anuncis no personalitzades procedents de diferents regions es tractin de manera diferent:

• EEE, Regne Unit, Suïssa i Califòrnia: podeu utilitzar la configuració de la normativa europea i de la CPRA que figura a Privadesa i missatges per seleccionar els partners que rebran aquestes sol·licituds d'anunci no personalitzades i amb tractament de dades restringit en aquestes regions. Aquesta configuració s'aplicarà tant a les sol·licituds d'anunci personalitzades com a les no personalitzades, si heu permès que es mostrin anuncis personalitzats.
  • Brasil: en el cas de les sol·licituds d'anunci procedents del Brasil, s'enviaran totes les sol·licituds d'oferta als oferents que formen part de la llista de proveïdors de tecnologia publicitària que compleixen la normativa de la Llei general de protecció de dades personals del Brasil (LGPD).
  • Altres regions: les sol·licituds d'anuncis no personalitzades procedents de regions que no són les esmentades anteriorment s'enviaran a tots els oferents i estaran subjectes a altres proteccions.

Les sol·licituds d'oferta d'anuncis no personalitzats que s'enviïn a oferents externs d'ofertes en temps real (RTB) externs s'etiquetaran amb els senyals de privadesa corresponents. A més, es trauran els identificadors d'usuari (com ara google_user_id, hosted_match_data, tots els identificadors de publicitat en dispositius i session_id) d'aquestes sol·licituds. Es continuaran enviant altres senyals que s'utilitzin per segmentar o per detectar trànsit no vàlid (com ara user_agent o adreces IP truncades). Més informació sobre les sol·licituds d'oferta no personalitzades

Excepcions

• No es pot enviar a oferents d'RTB externs cap anunci al qual s'apliqui un tractament de contingut dirigit a nens. Exemple: sol·licituds d'anunci amb l'etiqueta childDirectedTreatment o underAgeOfConsent.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
La vostra pàgina d'AdSense

Presentem la pàgina d'AdSense: un nou recurs on podeu trobar informació personalitzada i oportunitats noves sobre el vostre compte que us ajudaran a obtenir bons resultats amb AdSense.