Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Sovellukset

Yksityisyysstrategioita iOS:lle

Sovelluksen päivittäminen iOS 14:ää ja sitä uudempia versioita varten

Kesäkuussa 2020 Apple ilmoitti päivityksestä, jonka myötä sovellusten on pyydettävä App Tracking Transparency (ATT) ‑kehotteella käyttäjien lupaa Applen mainontatunnuksen (IDFA) käyttämiseen. Seuraavat suosituksemme auttavat sinua päivittämään sovelluksesi ja turvaamaan mainostulosi.

Pidä Google Mobile Ads (GMA) SDK ajan tasalla

Sinun kannattaa pitää GMA SDK aina ajan tasalla, jotta voit hyödyntää uusimpia ominaisuuksia ja toimintoja. Julkaisemme säännöllisesti uusia päivityksiä ja ominaisuuksia, joiden tarkoitus on parantaa tuloksia. Asenna uusin Google Mobile Ads SDK iOS:lle (versio 7.64 tai uudempi).

SDK:n esiintymätunnus

GMA SDK:n uusimmissa versioissa kullekin sovellukselle luodaan automaattisesti kiertävä SDK:n esiintymätunnus, joka varmistaa mainosten tehokkaan jakelun ja näkymisen sekä mainosten eheyden. Sovelluksilla on yksilöllinen SDK:n esiintymätunnus, joka auttaa maksimoimaan sovelluksissa näkyvien mainosten tulokset.

Julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnus (aiemmin "sama sovelluskäyttäjä ‑avain")

GMA SDK:n versiossa 8.3.0 otettiin käyttöön julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnus (aiemmin "sama sovelluskäyttäjä ‑avain"). Se on salattu tunniste, joka liitetään sovelluksissasi yksittäiseen käyttäjään. Julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnuksen avulla voit kohdistaa käyttäjille relevantteja ja personoituja mainoksia hyödyntämällä sovelluksistasi kerättyä dataa. Tunnuksen avulla ei voi linkittää julkaisijan sovelluksissa ja kolmannen osapuolen sovelluksissa tapahtunutta käyttäjätoimintaa.

Julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnus on käytössä oletuksena, mutta voit halutessasi poistaa sen käytöstä SDK:ssasi.

Sovellustesi käyttäjät voivat estää mainosten personoinnin julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnuksen avulla mainoksessa olevista asetuksista. Julkaisijan ensimmäisen osapuolen tunnusta käyttävässä mainosten personoinnissa otetaan huomioon esimerkiksi seuraavia koskevat yksityisyysasetukset: personoimattomat mainokset, rajoitettu datankäsittely sekä taggaus lapsille kohdistetuksi (TFCD) tai taggaus sellaisille käyttäjille kohdistetuksi, jotka ovat liian nuoria antamaan suostumustaan (TFUA).

Selvitä, sopiiko Applen ATT-kehote sovelluksellesi

Suosittelemme, että kiinnität ATT-kehystä käyttäessäsi huomiota sisällön sanamuotoon ja selvität testien avulla, mikä toimii sovelluksesi kannalta parhaiten.

Jotkut kehittäjät saattavat halutessaan julkaista pohjustusviestin, joka näkyy käyttäjille juuri ennen ATT-kehotetta ja sisältää tietoja siitä, miten käyttäjädataa käytetään ja kuinka käyttäjät voivat sallia personoidut mainokset. Jos päätät julkaista pohjustusviestin, voit Yksityisyys ja viestit ‑työkalun avulla hallita ATT-lupaa ja luoda pohjustusviestin ja/tai EU-käyttäjäsuostumusviestin, jonka käyttäjät näkevät ensin. Lue lisää IDFA-viesteistä Yksityisyys ja viestit ‑työkalusta.

Huomaa, että Googlen EU-käyttäjäsuostumuskäytäntö koskee edelleen käyttäjiä Euroopan talousalueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja se on otettava huomioon ATT-ilmoitusta edeltävää viestiä suunniteltaessa.

Luo välitysryhmiä IDFA‑saatavuuden mukaan

Nyt voit luoda iOS-sovelluksia varten erilliset välitysryhmät mainospyynnöille, joihin IDFA-mainostajatunniste sisältyy tai ei sisälly.

Kun luot uuden välitysryhmän tai muokkaat aiemmin luotua välitysryhmää, voit määrittää IDFA-saatavuusparametrin avulla välitysryhmien mainospyyntökohteet IDFA:n saatavuuden mukaan. Erillisten waterfallien avulla voit testata ja optimoida mainospyyntöjen tuloksia sen mukaan, onko IDFA niissä saatavilla vai ei.

Huom. Suosittelemme, että käytät kaikissa välitysryhmissä mainosverkoston optimointia, jotta waterfalleja voidaan muokata dynaamisesti tulosten perusteella.

Jos käytät hintatarjouksia, sinun kannattaa jatkaa niiden käyttöä. Hintatarjousten avulla voit varmistaa, että impressiot tuottavat mahdollisimman paljon tuloja liikenteen kummassakin segmentissä (IDFA saatavilla tai ei saatavilla) ilman, että sinun tarvitsee hallinnoida erillisiä waterfalleja.

Käytä Googlen optimoimia alimpia tasoja

Jos käytät kolmannen osapuolen välitysalustaa, voit ottaa mainosyksiköillesi käyttöön Googlen optimoiman todellisen tuhannen impression hinnan (eCPM) alimman tason. Tämä tarkoittaa, että Google valitsee tasot dynaamisesti käyttäjien maantieteellisten sijaintien, mainosyksikön liikenteen ja aiemman datan perusteella.

IOS:n yksityisyyttä koskevien muutosten myötä todellinen tuhannen impression hinta (eCPM) saattaa vaihdella. Kun Google huolehtii eCPM-hintojen alimmista tasoista, sinun ei tarvitse käyttää niin paljon aikaa tasojen manuaaliseen muokkaamiseen.

Määritä Applen SKAdNetwork

Mainostajat käyttävät Applen SKAdNetworkia mitatessaan mainoskampanjoidensa tuloksia ja arvoa, jonka he saavat sovelluksessasi mainostamisesta. Jotta mainostajat voivat tunnistaa sovelluksesi arvokkaaksi mainosliikenteen lähteeksi, sinun on määritettävä SKAdNetwork Googlen verkostoavaimella. Lue lisää SKAdNetworkin määrittämisestä.

Suojaa iOS-mainoskampanjasi

Jos mainostat myös Googlen sovelluskampanjoiden avulla, voit lukea lisää siitä, miten voit valmistautua ATT-kehyksen täytäntöönpanoon.