Sådan klargør du din app til iOS 14 og nyere

Vi opfordrer udviklere til at opdatere til den sidste nye version af GMA-SDK'et, så de kan udnytte de nye funktioner. Til iOS 14 anbefaler vi følgende:

1. Installer den sidste nye version af SDK for annoncer til Google Mobil til iOS (version 7.64 eller nyere).

1. Konfigurer SKAdNetwork. nnoncører bruger Apples SkAdNetwork til at måle, hvor stort udbytte de får af at annoncere i din app. Se, hvordan du konfigurerer SKAdNetwork til mobil og video.

Som en del af iOS 14 kan udviklere vælge at anvende den nye funktion til gennemsigtighed i appsporing. Hvis du vælger at gøre dette, anbefaler vi, at du implementerer en "forklarende meddelelse", som brugerne får vist umiddelbart før ATT-underretningen, og som indeholder oplysninger om, hvordan du anvender brugerdata, og hvordan brugeren kan tilvælge tilpassede annoncer.

Bemærk! Googles samtykkepolitik for brugere i EU er fortsat i kraft for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien, og det bør tages i betragtning ved oprettelsen af den meddelelse, der skal vises før ATT-underretningen.

Om SDK-forekomst-id'et

Med den sidste nye version af GMA- og IMA-SDK'erne genereres der automatisk et SDK-forekomst-id for hver app for at sikre effektiv levering og visning af annoncer og for at opretholde deres integritet. SDK-forekomst-id'et er unikt for hver app og medvirker til at maksimere annonceeffektiviteten i din app.

Har du brug for hjælp i forbindelse med AppTrackingTransparency-tilladelse?

Du kan bruge Funding Choices til at administrere din AppTrackingTransparency-tilladelse og oprette en eventuel forklarende meddelelse og/eller samtykkemeddelelse for brugere i EU, som skal vises før ATT-underretningen. Du kan få flere oplysninger om ATT/IDFA-meddelelser i Hjælp til Funding Choices.