Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Opdater din app til iOS 14 eller nyere

I juni 2020 offentliggjorde Apple en opdatering vedrørende iOS 14, som medfører krav om, at der anmodes om tilladelse fra appbrugere til brug af Apples IDFA (Identifier for Advertising, dvs. id til annoncering) via en meddelelse om ATT (App Tracking Transparency, dvs. gennemsigtighed mht. appsporing). Her får du vores anbefalinger til, hvordan du opdaterer din app til iOS 14 eller nyere, så du kan beskytte din annonceomsætning.

Hold SDK'et for annoncer til Google Mobil opdateret

Vi opfordrer dig til at sørge for, at SDK'et for annoncer til Google Mobil altid er opdateret, så du kan få glæde af de sidste nye funktioner. Vi udgiver regelmæssigt nye opdateringer og funktioner med henblik på at øge effektiviteten. Installer det sidste nye SDK for annoncer til Google Mobil til iOS (version 7.64 eller nyere), så du kan blive klar til iOS 14.

Konfigurer Apples SKAdNetwork

Annoncører bruger Apples SKAdNetwork til at måle deres annoncekampagners effektivitet og det udbytte, de får af at annoncere i din app, og du skal konfigurere SKAdNetwork med Googles netværksnøgle for at give annoncørerne mulighed for at se, at din app er en værdifuld kilde til annoncetrafik. Få flere oplysninger om konfiguration af SKAdNetwork.

Find ud af, om Apples ATT-meddelelse er den rette løsning til lige netop din app

Med iOS 14 får du mulighed for at vælge, om du vil vise en meddelelse i henhold til de nye ATT-forskrifter. Vi anbefaler, at du læser den beskrivende tekst meget grundigt og kører tests for at finde ud af, om denne løsning er den rette til lige netop din app.

Nogle udviklere vælger at vise brugerne en forklarende meddelelse med oplysninger om, hvordan brugerdata anvendes, og hvordan brugeren kan tilvælge tilpassede annoncer, umiddelbart før ATT-meddelelsen. Hvis du vælger at vise en forklarende meddelelse, kan du bruge Funding Choices til at administrere din ATT-tilladelse og oprette en forklarende meddelelse og/eller en meddelelse om samtykke for brugere i EU, som skal vises umiddelbart før ATT-meddelelsen. Du kan få flere oplysninger om IDFA-meddelelser i Hjælp til Funding Choices.

Bemærk! Googles samtykkepolitik for brugere i EU er fortsat i kraft for brugere i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Storbritannien, og det bør tages i betragtning ved oprettelsen af en eventuel meddelelse, der skal vises før ATT-underretningen.

Beskyt dine iOS-annoncekampagner

Få flere oplysninger om, hvordan du bliver klar til håndhævelsen af ATT-politikken, hvis du også annoncerer via Google-appkampagner.

Om SDK-forekomst-id'et

Med den sidste nye version af GMA- og IMA-SDK'erne genereres der automatisk et SDK-forekomst-id for hver app for at sikre effektiv levering og visning af annoncer og for at opretholde deres integritet. SDK-forekomst-id'et er unikt for hver app og medvirker til at maksimere annonceeffektiviteten i din app.

Om funktionen brugerspecifik appnøgle

Med version 8.3.0 af GMA-SDK'et lanceres funktionen brugerspecifik appnøgle, som er en krypteret nøgle, der identificerer en unik bruger af en app. Den brugerspecifikke appnøgle er med til at sikre levering af mere relevante og tilpassede annoncer ud fra data, der indsamles fra den app, brugeren benytter. Én appnøgle kan ikke bruges til at linke brugeraktivitet på tværs af flere apps.

Funktionen brugerspecifik appnøgle er som standard aktiveret, men du kan vælge at deaktivere den i dit SDK.

Brugerne af din app kan også fravælge at få vist annoncer, der er tilpasset ved hjælp af funktionen brugerspecifik appnøgle, via styringselementer i annoncer. Når annoncetilpasning ved hjælp af funktionen brugerspecifik appnøgle er aktiveret, respekteres de allerede valgte indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger, herunder NPA, RDP og TFCD/TFUA.

Konfigurer formidlingsgrupper ud fra IDFA-tilgængelighed

For iOS-apps' vedkommende kan du nu oprette særskilte formidlingsgrupper for annonceanmodninger med og uden annoncerings-id (IDFA).

Når du opretter en ny formidlingsgruppe eller redigerer en allerede oprettet formidlingsgruppe, kan du bruge parameteren IDFA-tilgængelighed til at målrette annonceanmodninger ud fra IDFA-tilgængelighed. Separate vandfald kan gøre det lettere for dig at teste og optimere effektiviteten for annonceanmodninger med og uden IDFA.

Bemærk! Når det gælder formidlingsgrupper, anbefaler vi, at du altid bruger optimering af annoncenetværk til at justere dine vandfald dynamisk ud fra effektivitet.

Hvis du deltager i vores betaprogram for budgivning, skal du fortsætte med at bruge budgivning. Budgivning er med til at sikre, at du opnår størst mulig omsætning for begge trafiksegmenter (både med og uden IDFA) via dine eksponeringer uden at skulle administrere separate vandfald.

Brug Google-optimerede bundgrænser

Hvis du benytter en formidlingsplatform fra en tredjepart, kan du indstille en Google-optimeret bundgrænse for eCPM for dine annonceenheder. Det betyder, at Google angiver bundgrænser dynamisk ud fra brugernes geografiske placering, annonceenhedstrafikken og historiske data.

Ændringerne med hensyn til iOS 14 kan medføre eCPM-udsving, men hvis du får Google til at administrere dine bundgrænser for eCPM, kan det være med til at reducere den tid, der skal bruges på at justere dem manuelt.