Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Veelvoorkomende introductieproblemen oplossen

Neem de details die u van de SDK voor mobiele advertenties van Google krijgt, zorgvuldig door om vast te stellen wat het probleem is. Klik op de foutmelding die u heeft gekregen voor meer details waarmee u het probleem kunt oplossen.

Alles uitvouwen  Alles samenvouwen Account nog niet goedgekeurd

Wat dit betekent:
Uw account is nog niet goedgekeurd. Als u zich voor het eerst aanmeldt voor AdMob, wordt uw account beoordeeld voordat het wordt goedgekeurd. Dit duurt meestal maximaal 24 uur, maar kan in zeldzame gevallen tot twee weken duren.

Wat u kunt doen:
Kom later terug. Controleer in de tussentijd of u voldoet aan het beleid en de beperkingen van AdMob. U krijgt een e-mail als AdMob uw account niet heeft goedgekeurd.

App nog niet goedgekeurd

Wat dit betekent:
Uw app is nog niet goedgekeurd. Als u in AdMob een nieuwe app instelt, moet deze worden beoordeeld en goedgekeurd voordat complete advertentieweergave in de app mogelijk is.

Wat u kunt doen:
Voordat we de app kunnen beoordelen en goedkeuren, moet de app voldoen aan de vereisten voor app-gereedheid.

Advertentieverzoek voldoet niet aan de formaatvereisten

Wat dit betekent:
Het advertentieverzoek voldoet niet aan de formaatvereisten voor de banneradvertentie-indeling.

Wat u kunt doen:
Bekijk de formaatvereisten voor banneradvertentieblokken (Android, iOS, Unity). Controleer en update uw advertentieverzoekparameters en probeer het opnieuw.

Advertentieverzoek komt niet overeen met apparaatplatform

Wat dit betekent:
Het besturingssysteemplatform dat in het advertentieverzoek is opgegeven, komt niet overeen met het apparaatplatform. In het advertentieverzoek staat bijvoorbeeld Android, maar het apparaat is iOS.

Wat u kunt doen:
Zorg ervoor dat uw SDK en het apparaatplatform overeenkomen.

Advertentieblok komt niet overeen met indeling

Wat dit betekent:
De advertentieblok-ID is niet geldig voor de advertentie-indeling die u heeft geselecteerd.

Wat u kunt doen:
Controleer uw advertentieblok-ID om na te gaan of deze voor de juiste indeling is gemaakt en probeer het opnieuw.

U moet het advertentieblok voor een specifieke indeling maken. Meer informatie over advertentieblokken, advertentie-indelingen en advertentietypen.

Item maakt gebruik van ImageView, niet MediaView

Wat dit betekent:
Uw native-advertentie maakt gebruik van ImageView om het primaire afbeeldingsitem weer te geven. Native-advertenties moeten MediaView gebruiken, niet ImageView.

Wat u kunt doen:
Update uw instellingen voor afbeeldingsitems en probeer het opnieuw. Meer informatie over MediaView voor native-advertenties (Android, iOS).

Frequentielimiet bereikt

Wat dit betekent:
Er is een frequentielimiet ingesteld voor dit advertentieblok. Dit betekent dat voor dit advertentieblok het aantal advertenties wordt beperkt dat aan een individuele gebruiker wordt weergegeven.

Wat u kunt doen:
Update de frequentielimietinstellingen voor het advertentieblok in AdMob en probeer het opnieuw.

Native-advertentieverzoek niet geldig

Wat dit betekent:
Het native-advertentieverzoek is niet geldig.

Wat u kunt doen:
Zorg ervoor dat u de instructies voor het implementeren van native templates juist heeft gevolgd (Android, iOS) en probeer het opnieuw. Zorg er ook voor dat de implementatie van uw native-advertenties voldoet aan de toepasselijke beleidsrichtlijnen.

Er zijn geen advertenties die aan het eCPM-minimum voldoen

Wat dit betekent:
We kunnen niet aan het advertentieverzoek voldoen omdat er geen advertenties zijn die voldoen aan het eCPM-minimum voor het advertentieblok.

Wat u kunt doen:
Overweeg een lager eCPM-minimum in te stellen in AdMob.

Uitgeversgegevens niet gevonden

Wat dit betekent:
Er zijn voor dit advertentieblok geen uitgeversgegevens gevonden. Als u het advertentieblok onlangs heeft toegevoegd, kan het enige tijd duren voordat er advertenties worden weergegeven.

Wat u kunt doen:
Wacht maximaal één uur bij nieuwe advertentieblokken. Is het langer dan een uur geleden dat u het advertentieblok heeft toegevoegd? Doe dan het volgende:

• Controleer of de advertentieblokcode klopt.
  • Controleer op accountfouten, zoals onvolledige factureringsgegevens of andere installatieproblemen.
  • Los alle beleidsproblemen op in het beleidscentrum.

Opmerking: Als uw account is uitgeschakeld wegens ongeldige activiteit, kunt u niet inloggen op uw account. Meer informatie

'Slimme segmentering' heeft geen advertentie geretourneerd

Wat dit betekent:
Het advertentieblok is ingesteld voor Slimme segmentering. Het advertentieverzoek wordt hierdoor niet uitgevoerd als het afkomstig is van het apparaat van een koper.

Wat u kunt doen:
Schakel over naar het apparaat van een niet-koper om advertentieverzoeken voor dit advertentieblok te testen.

Niet-ondersteund apparaat

Wat dit betekent:
Het advertentieverzoek is afkomstig van een niet-ondersteund mobiel apparaat.

Wat u kunt doen:
Ondersteunde apparaten zijn mobiele telefoons en tablets met Android en iOS. Probeer het opnieuw vanaf een ondersteund apparaat.

Videoadvertentieverzoek niet geldig

Wat dit betekent:
Het videoadvertentieverzoek is niet geldig. Dit kan komen door een ongeldige videoduur of ongeldige parameters voor het advertentietype.

Wat u kunt doen:
Zorg ervoor dat uw advertentie-implementatie voldoet aan de toepasselijke richtlijnen (Android, iOS, Unity) en probeer het opnieuw.