Få personlig tilpassede optimaliseringstips, en bedre forståelse av kontotilstanden din og unnagjort oppsettet på den nye og enda bedre Min AdMob-siden.

Rapporter

Bruk av kohortrapporten

Ta med tilgjengelige filtre, dimensjoner og beregninger

Kohortrapporten er en forhåndsdefinert standardrapport fra AdMob. Den kan brukes som en frittstående rapport, eller du kan gjøre endringer i de tilhørende filtrene, dimensjonene og beregningene, og lagre den som en ny rapport.

Finn ut mer om kohortrapporten og hvordan du kan tolke dataene i den.

Filtre

Du kan skjule unødvendige eller uønskede data fra rapportene dine ved å bruke filtre. Når du velger et filter, angir du hva du ønsker å se i rapporten, og AdMob skjuler så alt som ikke samsvarer med de aktuelle filterbetingelsene.

Følgende alternativer er tilgjengelige for denne rapporten og lagrede rapporter der denne rapporten brukes som mal.

Vis alt  Skjul alt

Datoperiode for installasjoner (obligatorisk)
Den valgte datoperioden for installasjonene.
Apper (obligatorisk)
  1. Merk av for appen du vil filtrere etter. Du kan bare velge én app i kohortrapporten. Dataene om den valgte appen vises i rapporten. I søkefeltet kan du søke etter en spesifikk app etter navn.
  2. Klikk på Bruk for å ta i bruk filteret i rapporten din.
Land

The ad mob interface showing the country filter in reports.

1. Merk av i avmerkingsboksene ved siden av områdene eller landene du ønsker å filtrere etter. Klikk på pilene for se landene i hvert område hvis du ønsker mer granulær filtrering.
  2. Klikk på Bruk for å ta i bruk filteret i rapporten din.
  3. For å legge til enda et filter, klikk på Legg til et filter og velg på nytt.

Dimensjoner

Funksjonelt sett avgjøres organiseringen av rapporten ut fra dimensjonene. Hvis du for eksempel ønsker å se inntektene dine per land, kan du legge til dimensjonen for land. Hvis du legger til nye dimensjoner, organiseres og finstemmes dataene på nytt ytterligere.

Følgende alternativer er tilgjengelige for denne rapporten og lagrede rapporter der denne rapporten brukes som mal.

• Land: Se resultatene inndelt etter landene brukerne av appen din kommer fra.
  • Installasjonsdato: Se resultatene etter installasjonsdato.
  • Installasjonsuke: Se resultatene etter installasjonsuke.
  • Installasjonsmåned: Se resultatene etter installasjonsmåned.
  • Appkampanje: Se resultatene inndelt etter appkampanjer. Finn ut hvordan du aktiverer denne dimensjonen

Beregninger

Funksjonelt sett representerer beregninger de ulike typene data eller verdier rapporter er basert på. De er vanligvis organisert i kolonner og inneholder tall eller prosentandeler. Når dimensjoner blir lagt til, beregnes beregningsverdiene på nytt ut fra den nye rekkefølgen eller de nye grupperingene dimensjonene oppretter. Hvis du legger til eller fjerner beregninger, blir det lagt til kolonner i eller fjernet kolonner fra den aktuelle rapporten.

Følgende alternativer er tilgjengelige for denne rapporten og lagrede rapporter der denne rapporten brukes som mal.

Vis alt  Skjul alt

Installasjoner
Dette er antallet ganger appen din er lastet ned til en enhet og åpnet for første gang.
LTV

Dette er den samlede LTV-verdien for en brukerkohort, medregnet alle inntekter fra kjøp i apper, annonser og abonnementer. Finn ut mer om hvordan LTV beregnes. Du kan legge til følgende LTV-beregninger i rapporten:

• D1 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) og dagen etter installasjonen (D1)
  • D3 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) til og med tre dager etter installasjonen (D3)
  • D7 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) til og med sju dager etter installasjonen (D7)
  • D14 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) til og med 14 dager etter installasjonen (D14)
  • D28 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) til og med 28 dager etter installasjonen (D28)
  • D60 LTV: den samlede inntekten fra installasjonsdagen (D0) til og med 60 dager etter installasjonen (D60)
LTV for KIA

Dette er LTV-verdien fra kjøp i apper for en brukerkohort. Finn ut mer om hvordan LTV beregnes.

Merk: KIA-inntekter beregnes etter inntektsdeling med Google Play-butikken og Apple App Store.

Du kan legge til følgende beregninger for LTV for KIA i rapporten:

• D1 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (KIA) fra installasjonsdagen (D0) og dagen etter installasjonen (D1)
  • D3 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (KIA) fra installasjonsdagen (D0) til og med tre dager etter installasjonen (D3)
  • D7 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (IAP) fra installasjonsdagen (D0) til og med sju dager etter installasjonen (D7)
  • D14 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (KIA) fra installasjonsdagen (D0) til og med 14 dager etter installasjonen (D14)
  • D28 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (KIA) fra installasjonsdagen (D0) til og med 28 dager etter installasjonen (D28)
  • D60 LTV for KIA: den samlede inntekten fra kjøp i apper (KIA) fra installasjonsdagen (D0) til og med 60 dager etter installasjonen (D60)
LTV for annonser

Dette er LTV-verdien fra annonseinntekter for en brukerkohort. Annonseinntektene er den samlede inntekten fra AdMob-nettverket, annonsekildene dine for budgivning og den anslåtte inntekten din fra tredjeparter. Finn ut mer om hvordan LTV beregnes.

Du kan legge til følgende beregninger for LTV for annonser i rapporten:

• D1 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installasjonsdagen (D0) og dagen etter installasjonen (D1)
  • D3 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installasjonsdagen (D0) til og med tre dager etter installasjonen (D3)
  • D7 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installasjonsdagen (D0) til og med sju dager etter installasjonen (D7)
  • D14 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installasjonsdagen (D0) til og med 14 dager etter installasjonen (D14)
  • D28 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installasjonsdagen (D0) til og med 28 dager etter installasjonen (D28)
  • D60 LTV for annonser: den samlede inntekten fra annonser fra installeringsdagen (D0) til og med 60 dager etter installeringen (D60)
LTV for abonnement

Dette er LTV-verdien fra abonnementer for en brukerkohort. Finn ut mer om hvordan LTV beregnes.

Du kan legge til disse beregningene for LTV for annonser i rapporten:

• LTV for abonnement – D1: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med dagen etter installeringen (D1)
  • LTV for abonnement – D3: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med tre dager etter installeringen (D3)
  • LTV for abonnement – D7: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med sju dager etter installeringen (D7).
  • LTV for abonnement – D14: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med 14 dager etter installeringen (D14)
  • LTV for abonnement – D28: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med 28 dager etter installeringen (D28)
  • LTV for abonnement – D60: den samlede inntekten fra abonnementer fra installeringsdagen (D0) til og med 60 dager etter installeringen (D60)
Lojalitet

Prosentandelen av brukere i en kohort som fortsetter å åpne appen din etter å ha installert den.

Du kan legge til følgende lojalitetsberegninger i rapporten:

• Lojalitet etter 1 dag: prosentandelen av brukere som åpner appen din én dag etter installering
  • Lojalitet etter 3 dager: prosentandelen av brukere som åpner appen din tre dager etter installering
  • Lojalitet etter 7 dager: prosentandelen av brukere som åpner appen din sju dager etter installering
  • Lojalitet etter 14 dager: prosentandelen av brukere som åpner appen din 14 dager etter installering
  • Lojalitet etter 28 dager: prosentandelen av brukere som åpner appen din 28 dager etter installering
  • Lojalitet etter 60 dager: prosentandelen av brukere som åpner appen din 60 dager etter installering