Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Raportit

Kohorttiraportin käyttäminen

Käytettävissä olevat suodattimet, ulottuvuudet ja mittarit

Kohorttiraportti on AdMobin luoma valmis oletusraportti. Raporttia voi käyttää sellaisenaan, tai voit muuttaa raportin suodattimia, ulottuvuuksia ja mittareita ja tallentaa sen uutena raporttina.

Lue lisää kohorttiraportista ja datan tulkitsemisesta.

Suodattimet

Suodattimien avulla voit piilottaa raporteistasi tarpeettoman datan. Valitsemalla suodattimen määrität, mitä dataa haluat nähdä raportissa. AdMob piilottaa kaiken datan, joka ei vastaa suodattimien ehtoja.

Seuraavat ovat käytettävissä tässä raportissa ja raporttiin pohjautuvissa tallennetuissa raporteissa:

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Asennusaikaväli (pakollinen)
Asennuksille valittu ajanjakso.
Sovellus (pakollinen)
  1. Merkitse sen sovelluksen ruutu valituksi, jota haluat käyttää suodatusperusteena. Voit valita kohorttiraporttiin vain yhden sovelluksen. Valitun sovelluksen data näkyy raportissa. Voit hakea tiettyä sovellusta kirjoittamalla sen nimen hakukenttään.
  2. Ota suodatin käyttöön raportissa klikkaamalla Käytä.
Maa

The ad mob interface showing the country filter in reports.

1. Valitse niiden alueiden tai maiden viereiset valintaruudut, joiden mukaan haluat suodattaa tietoja. Voit määrittää yksityiskohtaisempia suodatusehtoja tuomalla kunkin alueen maat näkyviin nuolia klikkaamalla.
  2. Ota suodatin käyttöön raportissa klikkaamalla Käytä.
  3. Jos haluat lisätä uuden suodattimen, klikkaa Lisää suodatin ja valitse uusi suodatin.

Ulottuvuudet

Ulottuvuudet määrittävät, miten raportti järjestetään. Jos esimerkiksi haluat nähdä tulosi maittain eriteltyinä, lisää Maa-ulottuvuus. Kun lisäät uusia ulottuvuuksia, saat entistä tarkempaa dataa uudelleen järjestettynä.

Seuraavat ovat käytettävissä tässä raportissa ja raporttiin pohjautuvissa tallennetuissa raporteissa:

• Maa: Näyttää tulokset eriteltyinä sovelluksesi käyttäjien maan mukaan.
  • Asennuspäivä: Näyttää tehokkuustiedot asennuspäivittäin.
  • Asennusviikko: Näyttää tulokset asennusviikon mukaan.
  • Asennuskuukausi: Näyttää tulokset asennuskuukauden mukaan.
  • Sovelluskampanja: Näyttää tulokset Sovelluskampanjan mukaan. Katso, miten voit ottaa tämän ulottuvuuden käyttöön.

Mittarit

Mittarit kuvaavat dataa tai arvoja, jotka sisältyvät raporttiin. Ne on yleensä järjestetty sarakkeisiin, ja ne sisältävät erilaisia lukuja ja prosenttiosuuksia. Kun raporttiin lisätään ulottuvuuksia, mittareiden arvot lasketaan uudelleen uuden järjestyksen tai ryhmittelyjen perusteella. Kun lisäät tai poistat mittarin, raporttiin lisätään tai siitä poistetaan tietosarake.

Seuraavat ovat käytettävissä tässä raportissa ja raporttiin pohjautuvissa tallennetuissa raporteissa:

Laajenna kaikki  Tiivistä kaikki

Asennukset
Tämä mittari ilmaisee, kuinka monta kertaa sovelluksesi on ladattu laitteelle ja avattu ensimmäistä kertaa.
Elinkaariarvo

Käyttäjäkohortin kokonaiselinkaariarvo, joka kattaa sovelluksensisäisistä ostoksista, mainoksista ja tilauksista peräisin olevat tulot. Lue lisää elinkaariarvon laskemisesta. Voit lisätä raporttiin seuraavat elinkaariarvomittarit:

• Elinkaariarvo (päivä 1): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – päivä asennuksen jälkeen (päivä 1).
  • Elinkaariarvo (päivä 3): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 3 päivää asennuksen jälkeen (päivä 3).
  • Elinkaariarvo (päivä 7): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 7 päivää asennuksen jälkeen (päivä 7).
  • Elinkaariarvo (päivä 14): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 14 päivää asennuksen jälkeen (päivä 14).
  • Elinkaariarvo (päivä 28): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 28 päivää asennuksen jälkeen (päivä 28).
  • Elinkaariarvo (päivä 60): Yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 60 päivää asennuksen jälkeen (päivä 60).
Sovelluksen sisäisen ostoksen elinkaariarvo

Käyttäjäkohortin sovelluksensisäisiä ostoja koskeva elinkaariarvo. Lue lisää elinkaariarvon laskemisesta.

Huom. Sovelluksen sisäisistä ostoksista saadut tulot lasketaan sen jälkeen, kun tulot on jaettu Google Play Kaupan ja Applen App Storen kesken.

Voit lisätä raporttiin seuraavat sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvomittarit:

• Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 1)Sovelluksen sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – päivä asennuksen jälkeen (päivä 1).
  • Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 3): Sovellusten sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 3 päivää asennuksen jälkeen (päivä 3).
  • Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 7): Sovelluksen sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 7 päivää asennuksen jälkeen (päivä 7).
  • Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 14): Sovelluksen sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 14 päivää asennuksen jälkeen (päivä 14).
  • Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 28): Sovelluksen sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 28 päivää asennuksen jälkeen (päivä 28).
  • Sovelluksen sisäisten ostosten elinkaariarvo (päivä 60): Sovellusten sisäisten ostosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 60 päivää asennuksen jälkeen (päivä 60).
Mainosten elinkaariarvo

Käyttäjäkohorttiin liittyviä mainostuloja koskeva elinkaariarvo. Mainostuloilla tarkoitetaan AdMob-verkoston, hintatarjousmainoslähteiden ja arvioitujen kolmannen osapuolen tulojen kokonaissummaa. Lue lisää elinkaariarvon laskemisesta.

Voit lisätä raporttiin seuraavat mainosten elinkaariarvomittarit:

• Mainosten elinkaariarvo (päivä 1): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – päivä asennuksen jälkeen (päivä 1).
  • Mainosten elinkaariarvo (päivä 3): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 3 päivää asennuksen jälkeen (päivä 3).
  • Mainosten elinkaariarvo (päivä 7): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 7 päivää asennuksen jälkeen (päivä 7).
  • Mainosten elinkaariarvo (päivä 14): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 14 päivää asennuksen jälkeen (päivä 14).
  • Mainosten elinkaariarvo (päivä 28): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 28 päivää asennuksen jälkeen (päivä 28).
  • Mainosten elinkaariarvo (päivä 60): Mainosten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 60 päivää asennuksen jälkeen (päivä 60).
Tilausten elinkaariarvo

Käyttäjäkohortin tilauksia koskeva elinkaariarvo. Lue lisää elinkaariarvon laskemisesta.

Voit lisätä raporttiin seuraavat tilausten elinkaariarvomittarit:

• Tilausten elinkaariarvo (päivä 1): Tilausten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – päivä asennuksen jälkeen (päivä 1).
  • Tilausten elinkaariarvo (päivä 3): Tilausten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 3 päivää asennuksen jälkeen (päivä 3).
  • Tilausten elinkaariarvo (päivä 7): Tilausten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 7 päivää asennuksen jälkeen (päivä 7).
  • Tilausten elinkaariarvo (päivä 14): Tilausten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 14 päivää asennuksen jälkeen (päivä 14).
  • Tilausten elinkaariarvo (päivä 28): Tilausten yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 28 päivää asennuksen jälkeen (päivä 28).
  • Tilauksen elinkaariarvo (päivä 60): Tilauksen yhteenlasketut tulot välillä asennuspäivä (päivä 0) – 60 päivää asennuksen jälkeen (päivä 60).
Säilyttäminen

Tämä ilmaisee niiden kohortin käyttäjien prosenttiosuuden, jotka avaavat sovelluksesi uudelleen asennuksen jälkeen.

Voit lisätä raporttiin seuraavat säilyttämismittarit:

• Säilyttäminen (päivä 1): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 1 päivän kuluttua asennuksesta.
  • Säilyttäminen (päivä 3): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 3 päivän kuluttua asennuksesta.
  • Säilyttäminen (päivä 7): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 7 päivän kuluttua asennuksesta.
  • Säilyttäminen (päivä 14): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 14 päivän kuluttua asennuksesta.
  • Säilyttäminen (päivä 28): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 28 päivän kuluttua asennuksesta.
  • Säilyttäminen (päivä 60): Niiden käyttäjien prosenttiosuus, jotka avaavat sovelluksesi 60 päivän kuluttua asennuksesta.