Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Konfigurer en testenhed

I denne artikel kan du læse om følgende:

Ved at konfigurere en testenhed kan du teste produktionsannoncer sikkert og verificere din implementeringskode uden at overtræde AdMob-politikken vedrørende ugyldig trafik

Når du konfigurerer din Android- eller iOS-enhed som en testenhed, sender AdMob-netværket produktionsannoncer i testtilstand til din enhed ved hjælp af det annonceenheds-id, du har oprettet på din AdMob-konto.

Bemærk! Hvis du endnu ikke har oprettet nogen annonceenheder, kan du bruge demoannoncer til at teste din annonceimplementering. Se, hvad forskellen er mellem demoannoncer og testenheder

Annoncer i testtilstand

De annoncer, der vises af AdMob-netværket, har en etiket, der fortæller dig, at du er i testtilstand. Se efter etiketten for testtilstand, før du klikker på en annonce. Hvis du klikker på dine produktionsannoncer, kan det resultere i en politikovertrædelse for ugyldig trafik. Se, hvordan du bruger formidlings- og testenheder

Bemærk! Afhængigt af din SDK-version har du muligvis en etiket med teksten Testannonce i stedet for Testtilstand.

Klik for at se eksempler på annoncer i testtilstand

Eksempel på mellemliggende annonce i testtilstand:

Eksempel på en mellemliggende annonce i testtilstand i AdMob

Eksempel på bannerannonce i testtilstand:

Eksempel på et banner i testtilstand

Eksempel på native-annonce i testtilstand:

Bemærk! Hvis du har en native-annonce i testtilstand, vises teksten [Testtilstand] i annoncens overskrift i stedet for etiketten for testtilstand.

Eksempel på en native-annonce i testtilstand i AdMob

Brug formidlings- og testenheder

Hvis du bruger AdMob-formidling eller budgivning, gælder testtilstanden kun for de annoncer, der vises fra AdMob-netværket. De gælder ikke for de annoncer, der vises af andre netværk.

Sørg for, at du har bedt din annoncekilde fra tredjepart om at vise annoncer i testtilstand. Hvis du klikker på liveannoncer, der vises fra en annoncekilde fra tredjepart, kan det medføre en politikovertrædelse.

Du kan finde en testvejledning til annoncekilder fra tredjepart på Google Developers til Android, iOS og Unity.

Tilføj en testenhed

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Testenheder.
  4. Klik på Tilføj testenhed.
    Bemærk! Du kan højst tilføje 250 testenheder.
  5. Angiv et enhedsnavn. Overvej at bruge et navn, der hjælper dig med hurtigt at identificere dine enheder på din AdMob-konto.
    Bemærk! Enhedsnavnet kan ses af alle, der har adgang til din AdMob-konto.
  6. Vælg din enheds platform.
  7. Angiv dit annoncerings-id/IDFA. Få oplysninger om, hvordan du finder dit annoncerings-id/IDFA
  8. Vælg den bevægelse, der skal bruges til aktivering af Ad Inspector:
    1. Ingen. Hvis du vælger "Ingen", har du stadig mulighed for at aktivere Ad Inspector via et API-opkald. Få flere oplysninger om Ad Inspector
    2. Ryst
    3. Vrik med håndleddet to gange
  9. Klik på Gem
Bemærk! Det kan tage op til 1 time, før annoncer i testtilstand vises i apps. I nogle tilfælde kan det tage op til 24 timer, før testannoncer vises i apps.

Du kan også tilføje en testenhed i din app via kode ved hjælp af en anmodningskonfiguration af SDK for annoncer til Google Mobil. Se vejledningen på Google Developers til Android, iOS og Unity.

Rediger en testenhed

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Testenheder.
  4. Klik på navnet på den testenhed, du vil redigere.
  5. Du kan ændre enhedens navn. Prøv at bruge et navn, der kan hjælpe dig med hurtigt at identificere dine enheder på din AdMob-konto.
    Bemærk! Enhedsnavnet kan ses af alle, der har adgang til din AdMob-konto.
  6. Skift den bevægelse, du vil bruge til at aktivere Ad Inspector. Få flere oplysninger om Ad Inspector.
  7. Klik på Gem og luk.

Fjern en testenhed

Hvis du fjerner en testenhed, begynder AdMob-netværket at vise liveannoncer på enheden. Bemærk! Hvis du klikker på liveannoncer, kan det resultere i en overtrædelse af politikken for ugyldig trafik.

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Indstillinger på sidebjælken.
  3. Klik på fanen Testenheder.
  4. Tryk på den enhed, du vil fjerne.
  5. Klik på Fjern.
  6. Klik på Fjern i bekræftelsesdialogboksen.
Bemærk! Det kan tage op til 1 time at fjerne annoncer i testtilstand. I nogle tilfælde kan det tage op til 24 timer, før testannoncer fjernes i apps.

Find dit annoncerings-id/IDFA

Der er flere måder at finde et id, som du kan bruge på din AdMob-konto til at konfigurere din enhed som en testenhed. Bemærk, at Android-enheder bruger annoncerings-id'et, og iOS-enheder bruger IDFA.

Android

På Android-enheder kan du finde dit annoncerings-id i indstillingerne på din enhed. Gå til Indstillinger, klik på Google, og klik derefter på Annoncer:

Sådan finder man et Android-enheds-id

Du kan også finde annoncerings-id'et via kode. Se, hvordan du får et annoncerings-id, der kan nulstilles af brugeren

iOS

Apple viser i øjeblikket ikke IDFA som standard på iOS-enheder. Det kan dog hentes ved hjælp af tredjepartsapps. Søg i App Store efter apps, der kan hente dit annoncerings-id, eller find dit IDFA via kode.