Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Veelvoorkomende redenen voor een laag overeenkomstpercentage

Mogelijk ondervinden uw apps minder vraag van Google terwijl we de kwaliteit van uw verkeer beoordelen. Dat kan maximaal 1 week duren nadat u een nieuwe app of een nieuw advertentieblok heeft gemaakt.

Als u na een week nog steeds een laag overeenkomstpercentage heeft, gebruikt u de volgende gids om inzicht te krijgen in veelvoorkomende redenen voor een laag overeenkomstpercentage.

Als u nog steeds problemen ondervindt, gebruikt u de probleemoplosser voor advertenties die niet worden getoond of gaat u naar de Help-community van Google AdMob.

Wijzigingen om te checken:

InstellingenWijzigingen in het account

Wat u moet checken doe het volgende Wat u kunt doen
Heeft u uw implementatie nagelopen? Bekijk de gids voor instelproblemen.
Heeft u onlangs wijzigingen aangebracht in uw account?  Bekijk de wijzigingen in uw account om te bepalen of ze mogelijk bijdragen aan een laag overeenkomstpercentage.
Heeft u uw blokkeeropties onlangs geüpdatet? Loop uw blokkeeropties na. Als u advertenties blokkeert, verlaagt u het overeenkomstpercentage. Door biedingen van adverteerders uit de veiling te verwijderen, wordt de concurrentie om uw advertentieruimte namelijk beperkt.
Heeft u uw maximale classificatie voor advertentiecontent gewijzigd? Check de maximale classificatie voor advertentiecontent. Als u de grootte van uw doelgroep aanpast, kan dit effect hebben op uw opbrengst.
Heeft u uw minimum instellingen aangepast? Overweeg de instellingen voor het eCPM-minimum te verlagen voor uw advertentieblokken. Een hoge minimum prijs kan leiden tot een beperkt overeenkomstpercentage.

Icoon Kopie van rapport.Wijzigingen in de advertentieweergave

Wat u moet checken doe het volgende Wat u kunt doen
Geldt er een beleidshandhavingsmaatregel voor u? Ga naar het Beleidscentrum in uw AdMob-account voor meer informatie over de handhavingsmaatregelen en hoe u de problemen kunt oplossen.
Is uw app geschikt voor kinderen? Houd voor ogen dat apps die door jongere doelgroepen en gezinnen worden gebruikt, een lager overeenkomstpercentage kunnen hebben. Dit houdt verband met het geringere aanbod van advertenties die geschikt zijn voor deze doelgroepen en met beperkingen als gevolg van wet- en regelgeving, zoals de Amerikaanse Children's Online Privacy Protection Act (COPPA).
Zijn de Trust & Safety-initiatieven van Google van invloed op uw app? Neem de Trust & Safety-initiatieven van Google door om na te gaan of deze van invloed zijn op uw app.

Icoon Gebruik.Wijzigingen in het gebruik

Wat u moet checken doe het volgende Wat u kunt doen
Crasht uw app? Check of zich in uw app geen crashes of fouten voordoen van het type App reageert niet (Android, iOS).
Heeft u uw rapporten gecheckt op patronen in belangrijke statistieken?  Gebruik uw rapporten om belangrijke statistieken en historische patronen bij te houden. Bekijk bijvoorbeeld de statistiek voor dagelijks actieve gebruikers om te bepalen of minder gebruikers uw app openen.

Of geef een langere periode in uw rapporten weer om te bepalen of er historisch gezien op dit moment van het jaar een afname of toename in de statistieken optreedt.
Hebben uw gebruikers een regionale feestdag gehad? Feestdagen kunnen van invloed zijn op het verkeer, wat effect kan hebben op uw inkomsten. Meer informatie over hoe u uw app kunt voorbereiden op seizoenstrends

Als u nog steeds problemen ondervindt, gebruikt u de probleemoplosser voor advertenties die niet worden getoond of gaat u naar de Help-community van Google AdMob.