Startside og introduktion

Løs problemer med lav matchprocent

Der kan være mindre efterspørgsel på dine apps fra Google, mens vi evaluerer din trafikkvalitet. Dette kan ske i op til en uge, efter der er oprettet en ny app eller annonceenhed.

Vent én uge, før du søger yderligere hjælp. Hvis du stadig har en lav matchprocent efter én uge, kan du gennemgå følgende tips:

Kontoændringer

Ændringer af annoncevisning

• Tjek Politikcenter for at se, om du har nogen overtrædelser, der påvirker din annoncevisning. Løs alle overtrædelser for at sørge for, at annoncevisningen fortsætter.
  • Det er vigtigt at forstå, at apps, der bruges af yngre målgrupper og familier, kan have lavere matchprocent på grund af mindre efterspørgsel blandt alderssvarende annoncører og begrænsninger i love og bestemmelser som f.eks. Children's Online Privacy Protection Act (COPPA).
  • Gennemgå Googles initiativer inden for tillid og sikkerhed for at finde ud af, om din app kan blive påvirket.

Forbrugsændringer

• Gennemgå de ændringer, du har foretaget i din app, for at sikre, at de ikke forårsager problemerne.
  • Kontroller, om der er nedbrud eller ANR-fejl (application not responding) for dine apps (Android, iOS).
  • Brug dine rapporter til at tjekke vigtige metrics. Tjek f.eks. metric'en for aktive brugere på dagsbasis for at se, om færre brugere åbner din app.
  • Tjek, om der har været helligdage på det sted, hvor brugerne befinder sig. Helligdage kan påvirke trafikken, hvilket kan påvirke din indtjening. Brug dine rapporter til at filtrere efter land og datointerval.
  • Se på de store linjer. Har der historisk set været et fald eller en stigning i dine metrics på denne tid af året? Tjek dette ved at udvide datointervallet for dine rapporter.