Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Mainosten hoitaminen

Yleiskatsaus Ad Review Centeriin

Tässä artikkelissa kerrotaan Ad Review Centeristä ja näytetään, miten löydät sen AdMob-tililtäsi. Lisäksi saat tietoa mainosestosta ja sen käytöstä.

Sisällys:

Ad Review Center helpottaa sivustollasi näkyvien mainosten tarkistamista ja hallintaa. Se tukee kaikkien kohdistustyyppien (asiayhteys, personoitu ja sijoittelu) mainoksia. Voit tarkastaa yksittäisiä mainoksia, kun ne on julkaistu, ja valita, haluatko niiden näkyvän sivuillasi.

Pääset alkuun tutustumalla oppaaseen, jossa kerrotaan, miten voit tarkistaa mainokset Ad Review Centerin avulla.

Jos estät mainoksia Ad Review Centerissä, ne estetään myös verkostossasi. Jos haluat estää mainoksia sivustokohtaisesti, seuraa tämän artikkelin ohjeita: Mainosten estäminen mainostajan URL-osoitteen perusteella.

Avaa Ad Review Center

1. Kirjaudu AdMob-tilillesi osoitteessa https://apps.admob.com.
  2. Klikkaa Estoasetukset.
  3. Klikkaa Siirry Ad Review Centeriin.

Jos käytät Ad Review Centeriä ensimmäistä kertaa, sinun tarvitsee ehkä klikata Ota käyttöön.

Huom. Mainosten estämistä kannattaa käyttää säästeliäästi. Kaikkien mainosten salliminen edistää kilpailua mainoshuutokaupassa, koska tällöin yhdestä impressiosta kilpailee suurin mahdollinen määrä mainoksia.

Näin käytät työkalua

AdMobin Ad Review Center, josta kerrotaan tällä sivulla

1. Suodattimet Voit tarkentaa hakua tilan mukaan: Tarkistamaton, Sallittu tai Estetty.
2. Suodata tai hae Hae tiettyjä mainoksia tekstin mukaan tai käyttämällä lisäsuodattimia.
3. Hae kuvan mukaan Hae mainosta ja estä se kuvan perusteella. Lataa yksi PNG-tiedosto, joka on kooltaan alle 3 Mt. Lue lisää kuvahausta.
4. Valitse kaikki Tee muutoksia kaikkiin katsomallasi sivulla oleviin mainoksiin (esim. "Estä", "Estä ja tee ilmoitus" tai "Merkitse tarkistetuksi").
5. Lajitteluperuste Voit valita, miten mainokset lajitellaan.
6. Mainosten katselualue Voit tarkistaa useilla sivuilla olevat mainokset kerralla. Alareunasta voit valita, kuinka monta mainosta sivulla näkyy, ja siirtyä sivulta toiselle.
7. Näytä mainoksen tiedot Klikkaa mainosta, niin näet esimerkiksi sen kuvat tai mainosmuodot, metadataa, mittareita ja muita samantyyppisiä mainoksia. Lue lisää mainosten tarkistamisesta tietonäkymässä.
8. Estä mainos Voit estää mainoksen nopeasti.
9. Lisää toimintoja Tästä voit tehdä lisätoimia, kuten estää mainoksen, tehdä siitä ilmoituksen tai etsiä muita samantyyppisiä mainoksia.

Usein kysyttyä

Miksi estetyt mainokset näkyvät edelleen Ad Review Centerissä?

Kun estät mainoksen mainostajan URL-osoitteen tai mainoskategorian mukaan, mainos saattaa edelleen odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä. Tämä johtuu siitä, että Ad Review Centerissä näkyvät kaikki mainokset, jotka ovat saaneet edes pienen määrän impressioita 30 viime päivän aikana.

URL-osoitteen tai kategorian mukaan estettyä mainosta ei siis heti poisteta Ad Review Centeristä, koska sillä on yhä vanhoja impressioita 30 viime päivän ajalta. Sen sijaan mainos siirtyy alaspäin tarkistettavien mainosten listalla (mainokset on asetettu paremmuusjärjestykseen niiden saamien impressioiden perusteella), kunnes sen saamat impressiot eivät enää ylitä vähimmäisrajaa, ja mainos poistuu listalta.

Miksi estettyjä mainoksia näkyy edelleen sivuillani?

Mainoksen estämisestä voi mennä 24 tuntia, ennen kuin mainos lakkaa näkymästä sivustollasi. Tämä ei riipu siitä, onko mainoksesi ollut hyväksytty aiemmin tai vain epäsuorasti sallittu.

Huomaa myös, että kun estät mainoksen URL-osoitteen tai mainoskategorian mukaan, mainos saattaa edelleen odottaa tarkistusta Ad Review Centerissä.