Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Rapporter

Føj metrics til dine rapporttabeller

Metrics er, sammen med filtre og dimensioner, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. Det er kvantitative målinger af værdierne i dine data, og dem kan du bruge til at få større indsigt i din indtjening og trafikken.

Hvad gør metrics?

Funktionelt set repræsenterer metrics de typer data eller værdier, som en rapport indeholder. De organiseres normalt i kolonner og indeholder tal eller procentsatser. Når der tilføjes dimensioner, beregnes metrics-værdierne igen ud fra den nye rækkefølge eller de nye grupperinger, som dimensionerne opretter. Når metrics tilføjes eller fjernes, tilføjes eller fjernes der en kolonne med oplysninger fra rapporten.

Hvor er metrics i mine rapporter?

Listen over tilgængelige metrics i en rapport kan vises eller skjules ved at klikke på ikonet Rediger øverst i rapporttabellen. De vises i nederste halvdel af tabellens højre sidebjælke.

De metrics, der allerede bruges i en rapport, er markeret med kolonneoverskrifter og vises til højre i rapporttabellen.

De standardrapporter, der vises øverst på siden Rapporter, indeholder forskellige sæt metrics og dimensioner. Når du opretter en ny rapport, skal du tage højde for disse forskelle, inden du vælger, hvilken rapport der skal bruges som skabelon.

Rediger, hvilke metrics der vises

Det er ikke alle tilgængelige metrics, der vises som standard i rapporter. Du kan redigere rapporttabellen Rapport for at vælge, hvilke metrics der skal vises.

Følg denne fremgangsmåde for at vælge, hvilke metrics der skal vises i din rapport:

1. Klik på  øverst i rapporttabellen, mens rapporten vises, for at åbne listen over tilgængelige dimensioner og metrics.
    Eksempel på redigering af en tabelrapport i AdMob
  2. Klik på de metrics, du vil føje til eller fjerne fra din rapport. De valgte metrics og data vises automatisk i rapporten.
    Eksempel på metrics i en rapport i AdMob

Brug metrics i diagrammer

Metrics kan også vises i diagrammer øverst i dine rapporter. Lær, hvordan du føjer et diagram til en rapport.

Eksempel på AdMob-rapporter