Startside og introduktion

Velkommen til AdMob Beta!

AdMob Beta er den nye appfokuserede version af AdMob. Det betyder, at alt i AdMob Beta har fokus på dine apps, herunder den nye navigationsstruktur, oprettelse af annonceenheder, betjeningspaneler og formidling.

Nu, hvor du har opgraderet til AdMob Beta, har du adgang til eksklusive forbedringer og nye funktioner:

• Appfokuseret navigation: Dine apps er grunden til, at du bruger AdMob. Vi har derfor omarrangeret brugerfladen i AdMob, så det er lettere for dig at administrere dine apps. Du kan gøre alt det, du har brug for, med nogle få klik.
  • Betjeningspaneler: Vi har oprettet nye betjeningspaneler for at hjælpe dig med at forstå den overordnede status for dit økosystem af apps. Det er ikke meningen, at betjeningspaneler skal erstatte rapporter, men i stedet arbejde sammen med dem for at give dig et komplet overblik over brugen af din app og den estimerede indtjening.
  • Tættere integration med Google Analytics for Firebase: AdMob Beta viser data fra Google Analytics for Firebase i appens oversigtsbetjeningspanel, så du ikke behøver afslutte AdMob for at gennemgå dine brugermetrics.
  • Formidlingsgrupper: Vi har designet formidlingsoplevelsen forfra for at hjælpe dig med at tjene mere ved hjælp af AdMob. Med formidlingsgrupper kan du organisere din formidlingsstak i foruddefinerede sæt af kriterier, så du nemt kan anvende dem på dine annonceenheder. Opret en formidlingsgruppe én gang, og tilføj derefter alle de annonceenheder, som du vil anvende den på.