Startside og introduktion

Brug oversigtspanelet

Oversigt over AdMob-betjeningspaneler

Betjeningspaneler i AdMob giver dig et dagligt overblik over aktiviteten på din konto. De indeholder alle de vigtigste oplysninger om dine apps og kampagner ét centralt sted og er organiseret i kort med data. Betjeningspanelerne kan vise dig tendenser inden for appomsætning og -brug, og du får viden om din overordnede succes med brugen af AdMob. Hvis du gennemgår dine betjeningspaneler hver dag, kan du få vigtig viden om, hvilke strategier der fungerer for dine apps og dine brugere, og hvilke der trænger til at blive ændret. De er en god indikator din kontos overordnede tilstand.

Der er to typer betjeningspaneler i AdMob: Betjeningspanelet Startside og betjeningspanelet Appoversigt.

Betjeningspaneler er ikke ment som en erstatning for rapporter. I stedet skal de anses som et supplement, hvor du kan se ekstra oplysninger om din konto. Hvis du har brug for at se mere detaljerede data, skal du i stedet klikke på linkene på de enkelte kort i dine betjeningspaneler for at se de tilhørende rapporter.

Brug dit AdMob-oversigtspanel

Du kan bruge oversigtspanelet til at få flere oplysninger om overordnede tendenser og omsætning for din AdMob-konto. Gå til oversigtspanelet ved at klikke på Start i sidebjælken.

Estimeret indtjening via AdMob-netværket

Kortet Estimeret indtjening via AdMob-netværket giver et hurtigt overblik over din samlede indtjening fra de annoncer, der vises via AdMob-netværket. Dette kort viser beregninger af indtjeningen for en række tidsrum, der sammenlignes side om side:

• Indtil nu i dag
  • I går
  • I denne måned indtil videre
  • Sidste måned
Saldo

Sådan bruger du dette kort

Kortet Saldo viser den aktuelle saldo på din AdMob-konto, oplysninger om den sidste modtagne betaling, og om der er problemer med dine betalingsindstillinger.

Klik på Betalinger på sidebjælken for at ændre dine betalingsindstillinger.

Afhængig af de trin, du allerede har udført, kan kortet "Saldo" vise forskellige meddelelser. Du kan få flere oplysninger om de enkelte i nedenstående forklaringer:

• Indtast din betalingsadresse: Indtast din betalingsadresse for at starte med at vise annoncer via AdMob. Dette er den adresse, du ønsker vi skal bruge, når vi sender dig den indtjening, du har genereret via AdMob.
  • Vælg din betalingsmetode: Inden du kan modtage betaling, skal du angive din foretrukne betalingsmetode, som er den måde, du ønsker at modtage betaling via AdMob på. Få flere oplysninger om betalingsmetoder.
  • Indtast dine skatteoplysninger: Brugere i visse lande eller regioner skal muligvis indtaste skatteoplysninger, inden de kan modtage betalinger. Få flere oplysninger om indtastning af skatteoplysninger.
  • Nå betalingsgrænsen: Din konto skal nå betalingsgrænsen, som er en bestemt beløbsgrænse, inden vi kan sende din betaling. Betalingsgrænsen er forskellig fra land til land og region til region. Få flere oplysninger om betalingsgrænser
  • Bekræft din adresse via posten: Når du har nået betalingsgrænsen, sender vi dig automatisk en pinkode med posten, som skal bruges til at bekræfte din adresse. Det kan tage to til fire uger, til du modtager pinkoden, afhængigt af postomdelingen i dit område. Angiv pinkoden i AdMob, når du modtager postkortet med pinkoden. Få flere oplysninger om bekræftelse med pinkode via posten.

Alle disse trin er din garanti for, at du modtager de penge, du har tjent med AdMob.

Når du har angiver din kontooplysninger, betalingsgrænsen er nået, og din adresse er blevet bekræftet, viser kortet Saldo fortsat en opdateret saldo for omsætning, det samlede beløb for den sidste modtagne betaling og eventuelle underretninger om dine betalinger.

Effektivitet på AdMob-netværket

Sådan bruger du dette kort

Kortet Effektivitet på AdMob-netværket viser dig en oversigt over den estimerede indtjening og trafik, som dine annonceenheder har genereret via AdMob-netværket. Linjegrafen ud for hver metric giver dig et visuelt øjebliksbillede af, hvordan værdien har ændret sig over tid.

Metrics på dette kort

• Estimeret indtjening: Den indtjening, du har akkumuleret indtil videre fra annoncer genereret af AdMob-netværket, baseret på Pacific Time (PT). Dette beløb er et estimat, der kan ændre sig, når din indtjening bekræftes endeligt ved udgangen af hver måned.
  • Anmodninger: Det samlede antal annonceanmodninger, AdMob-netværket har modtaget fra dine apps.
  • Eksponeringer: Det samlede antal annoncer fra AdMob-netværket, som brugerne af dine apps har set.
  • Matchrate: Den procentdel af anmodninger, der blev matchet med AdMob-netværket i formidlingsstakken. Den beregnes ved at dividere antallet af matchede anmodninger med det antal anmodninger, der blev sendt til annoncenetværket:

Formel: Antal matchede anmodninger/antal anmodninger sendt til annoncenetværket

• eCPM: Den estimerede indtjening for hver 1.000 eksponeringer, som en annonceret, der er genereret via AdMob-netværket, har modtaget. eCPM er ikke et tal for, hvor meget en annonce rent faktisk har indtjent, men beregnes i stedet ved at dividere den estimerede indtjening med antallet af modtage eksponeringer og derefter gange dette med 1.000.

Formlen: eCPM = (estimeret indtjening/antal eksponeringer) * 1.000

Eksempel på beregning

Hvis en annonce har opnået en estimeret indtjening på 180 USD for 45.000 annonceeksponeringer, er dens eCPM lig med (180 USD/45.000) * 1.000, dvs. 4,00 USD.

De mest effektive annoncenetværk

Sådan bruger du dette kort

Kortet Effektivitet af annonceformidling måler effektiviteten af din formidlingsopsætning. Det kan vise dig, hvilke kombinationer af annoncenetværk og annonceformat der fungerer, og du kan desuden se den gennemsnitlige eCPM for de viste annoncer.

Metrics på dette kort

• Forespørgsler: Det samlede antal unikke forespørgsler om visning af en annoncer, der er gået via din formidlingsstak. Dette tal inkluderer ikke den samme anmodning flere gange. Den enkelte anmodning tælles derimod kun én gang, uanset hvor mange netværk der modtager anmodningen på dens vej gennem formidlingskæden.

Eksempel

Selvom en anmodning sendes til både netværk A, netværk B og netværk C i formidlingskæden, tælles den kun én gang

• Eksponeringer (øverst): Det samlede antal annoncer, brugerne får vist i alle dine annonceenheder og apps via formidling. Der medtages en periodesammenligning.
  • Opfyldningsfrekvens: Det antal gange, hvor brugerne fik vist en formidlingsgenereret annonce (eksponeringer), i forhold til det antal gange, hvor der blev anmodet om en annonce fra en bestemt annoncekilde (anmodninger) i din formidlingskæde. Opfyldningsfrekvensen vises som en procentdel af det samlede antal annonceanmodninger. Der medtages en periodesammenligning.
  • Netværk og format: De annoncenetværk og annonceformater, der genererede forespørgslerne og eksponeringerne på kortet.
  • Eksponeringer (kolonne): Det samlede antal formidlingsgenererede annoncer, der vises til brugerne for hver kombination af annoncenetværk og annonceformat på kortet. Der medtages en periodesammenligning.
  • eCPM: Den gennemsnitlige eCPM for de formidlingsgenererede eksponeringer for hver kombination af annoncenetværk og annonceformat på kortet. Der medtages en periodesammenligning.
Appeffektivitet

Sådan bruger du dette kort

Kortet Appeffektivitet viser dig en oversigt over, hvordan dine apps klarer sig baseret på deres estimerede indtjening fra AdMob-netværket. Du kan bruge rullemenuen til at sortere dataene på kortet, så det enten viser dine mest effektive apps eller de apps, der har oplevet den største ændring i omsætningen over tid.

Sorteringsmuligheder på dette kort

Mest effektive: Når du vælger Mest effektive på rullemenuen, viser kortet dine mest effektive apps for den valgte periode sammen med deres estimerede indtjening fra AdMob-netværket. Der medtages en periodesammenligning.

Største positive og største negative spring: Når du vælger Største positive og største negative spring på rullemenuen, viser kortet de af dine apps, der oplevede den største ændring i den estimerede indtjening fra AdMob-netværket i den valgte periode. Der medtages en periodesammenligning.

• Største positive spring vises med grønt på listens øverste halvdel. Dette er appene med den største periodevise stigning.
  • Største negative spring vises med rødt på listens nederste halvdel. Dette er appene med det største periodevise fald.
Effektivitet for annonceenhed

Sådan bruger du dette kort

Kortet Effektivitet for annonceenhed viser dig en oversigt over, hvordan annonceenhederne på tværs af alle dine apps klarer sig baseret på den estimerede indtjening fra AdMob-netværket. Du kan bruge rullemenuen til at sortere dataene på kortet, så det enten viser dine mest effektive annonceenheder eller de annonceenheder, der har oplevet den største ændring i omsætningen over tid.

Sorteringsmuligheder på dette kort

Mest effektive: Når du vælger Mest effektive på rullemenuen, viser kortet dine mest effektive annonceenheder for den valgte periode sammen med deres estimerede indtjening fra AdMob-netværket. Der medtages en periodesammenligning.

Største positive og største negative spring: Når du vælger Største positive og største negative spring på rullemenuen, viser kortet de af dine annonceenheder, der oplevede den største ændring i den estimerede indtjening fra AdMob-netværket i den valgte periode. Der medtages en periodesammenligning.

• Største positive spring vises med grønt på listens øverste halvdel. Dette er annonceenhederne med den største periodevise stigning.
  • Største negative spring vises med rødt på listens nederste halvdel. Dette er annonceenhederne med det største periodevise fald.