På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Kom igång

Därför använder apputgivare Google AdMob

AdMob är ett kostnadsfritt sätt för apputvecklare att tjäna pengar genom att visa annonser i sina appar. AdMob erbjuder anpassning och kontroll över annonsernas utseende och inriktningsalternativ för att visa relevanta annonser för användarna.

Med AdMob får apputvecklare tillgång till en mängd olika annonsformat och annonstyper. AdMob innehåller även rapporter och översikter som hjälper apputvecklare att förstå annonsresultatet och identifiera tillväxtområden.

Läs om hur du registrerar dig för AdMob.

Fördelar med Google AdMob

Anpassning och inställningar

• Ändra utseendet på annonserna så att de passar i din app och ange var de ska visas
  • Visa annonser som är relevanta för dina användare med hjälp av omfattande alternativ för inriktning
  • Välj bland en mängd olika annonsformat och annonstyper, och välj om du vill blockera särskilda annonskategorier eller till och med särskilda annonsörer

Enkel tillgång till support

• anpassad hjälp och förslag på hur du kan förbättra ditt resultat
  • Tips och bästa metoder som hjälper dig expandera din verksamhet
  • Hjälpcenter och onlinekurser som hjälper dig att ta reda på hur du ska skapa och använda ditt konto på bästa sätt

Tillgång till Google-annonser

• Med AdMob får du ögonblicklig och automatisk tillgång till en mängd annonsörer
  • Fler annonsörer innebär större konkurrens om dina annonsbegäranden, mer relevanta annonser och annonser till hela ditt appinnehåll

Resultatverktyg

Med anpassade rapporter och översikter kan du enkelt få en bild av annonsresultatet och hitta tillväxtmöjligheter.

Ytterligare funktioner