Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Miksi AdMob?

AdMob on maksuton, kaikille sovelluskehittäjille tarkoitettu helppo tapa ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja mainoksia sovelluksissaan.

REKISTERÖIDY ADMOBIIN

Muokkaus ja hallinta Helposti saatavilla oleva tuki
  • Muuta mainosten ulkoasua ja tunnelmaa sovelluksen tarpeiden mukaan ja valitse itse, missä haluat mainosten näkyvän.
  • Näytä käyttäjillesi sopivia mainoksia laaja-alaisen kohdistuksen avulla.
  • Valitse useiden mainosmuotojen ja -tyyppien joukosta sopivat ja käytä tarvittaessa mahdollisuutta estää tiettyjä mainosluokkia tai tiettyjä mainostajia.
  • Saat omia ohje- ja tehokkuusehdotuksia.
  • Saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit lisätä liiketoimintaasi.
  • Ohjekeskus- ja online-oppimistyökalut auttavat sinua määrittämään tilisi ja käyttämään sitä menestyksekkäästi.
Google-mainosten käyttömahdollisuus Tehokkuustyökalut
  • Mainostajasuhteita ei tarvitse hallita, sillä AdMobin avulla pääset heti hyötymään lukuisista eri mainostajista.
  • Mainostajien suuri määrä tarkoittaa, että mainospyynnöistä on suurempi kilpailu ja asiaankuuluvia mainoksia kaikelle sovellussisällöllesi on tarjolla paljon.
  • Räätälöityjen raporttien ja hallintapaneelien ansiosta saat tietoa mainostesi tehokkuudesta ja voit tunnistaa kasvumahdollisuuksia.
Lisäominaisuudet

REKISTERÖIDY ADMOBIIN