Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Aloita

Miksi sovellusjulkaisijat käyttävät Google AdMobia?

AdMob on maksuton palvelu, jota käyttämällä sovelluskehittäjät voivat ansaita rahaa julkaisemalla sovelluksissaan mainoksia. Mainosten ulkoasua voi muokata ja käyttäjille voi kohdistaa osuvia mainoksia AdMobin erilaisten kohdistusvaihtoehtojen avulla.

AdMobin avulla sovelluskehittäjät voivat hyödyntää monenlaisia mainosmuotoja ja ‑tyyppejä. AdMobissa on myös raportteja ja hallintapaneeleja, jotka auttavat ymmärtämään mainostuloksia ja löytämään parannusmahdollisuuksia.

Lue, miten voit rekisteröityä AdMobiin.

Google AdMobin hyödyt

Muokkaus ja hallinta

• Muuta mainosten ulkoasua sovellukseesi sopivaksi ja valitse, missä haluat mainosten näkyvän.
  • Julkaise käyttäjille sopivia mainoksia monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla.
  • Valitse haluamasi mainosmuodot ja ‑tyypit useista vaihtoehdoista. Tarvittaessa voit myös estää tiettyjä mainoskategorioita tai jopa tiettyjä mainostajia.

Tukea helposti

• Saat räätälöityjä ohjeita ja tulosehdotuksia.
  • Saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit lisätä liiketoimintaasi.
  • Ohjekeskus- ja online-oppimistyökalut auttavat sinua määrittämään tilisi ja käyttämään sitä menestyksekkäästi.

Google-mainosten hyödyntäminen

• AdMobin kautta pääset heti hyödyntämään monia mainostajakysynnän lähteitä automaattisesti.
  • Kun mainostajia on enemmän, mainospyynnöistäsi kilpaillaan, mainokset ovat osuvampia ja sovelluksesi kaikkeen sisältöön on tarjolla mainoksia.

Tulostyökalut

Personoiduista raporteista ja hallintapaneeleista saat helposti tietoa mainostuloksista ja kasvumahdollisuuksista.

Lisäominaisuudet

• Julkaise mainoksia, jotka on suunniteltu erityisesti videoihin, peleihin ja sovelluksiin.
  • Voit hyödyntää saumatonta integraatiota Google Analytics for Firebasen kanssa.