Etusivu ja aloittaminen

Miksi AdMob?

AdMob on maksuton, kaikille sovelluskehittäjille tarkoitettu helppo tapa ansaita rahaa näyttämällä kohdistettuja mainoksia sovelluksissaan.

REKISTERÖIDY ADMOBIIN

Muokkaus ja hallinta Helposti saatavilla oleva tuki
  • Muuta mainosten ulkoasua ja tunnelmaa sovelluksen tarpeiden mukaan ja valitse itse, missä haluat mainosten näkyvän.
  • Näytä käyttäjillesi sopivia mainoksia laaja-alaisen kohdistuksen avulla.
  • Valitse useiden mainosmuotojen ja -tyyppien joukosta sopivat ja käytä tarvittaessa mahdollisuutta estää tiettyjä mainosluokkia tai tiettyjä mainostajia.
  • Saat omia ohje- ja tehokkuusehdotuksia.
  • Saat vinkkejä ja parhaita käytäntöjä, joiden avulla voit lisätä liiketoimintaasi.
  • Ohjekeskus- ja online-oppimistyökalut auttavat sinua määrittämään tilisi ja käyttämään sitä menestyksekkäästi.
Google-mainosten käyttömahdollisuus Tehokkuustyökalut
  • Mainostajasuhteita ei tarvitse hallita, sillä AdMobin avulla pääset heti hyötymään lukuisista eri mainostajista.
  • Mainostajien suuri määrä tarkoittaa, että mainospyynnöistä on suurempi kilpailu ja asiaankuuluvia mainoksia kaikelle sovellussisällöllesi on tarjolla paljon.
  • Räätälöityjen raporttien ja hallintapaneelien ansiosta saat tietoa mainostesi tehokkuudesta ja voit tunnistaa kasvumahdollisuuksia.
Lisäominaisuudet

REKISTERÖIDY ADMOBIIN