Startside og introduktion

Hvordan bruger AdMob AdSense og Google Ads?

Hver AdMob skal være knyttet til en AdSense-konto og en Google Ads-konto. AdMob bruger af disse konti til at administrere bestemte dele af din AdMob-konto:

• AdSense: Vi bruger AdSense, når vi skal betale dig for annoncer, der har kørt i dine annonceenheder.
  • Google Ads: Vi bruger Google Ads til at administrere kampagner med egenannoncer, der oprettes i AdMob.

Hvis den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob, allerede er knyttet til en eksisterende AdSense- og Google Ads-konto, bliver disse konti også brugt til AdMob.

Hvis den Google-konto, du bruger til at tilmelde dig AdMob, mangler en af disse konti, hjælper AdMob dig med at oprette den i forbindelse med tilmeldingsprocessen.

• Hvis du opretter din AdSense-konti i forbindelse med tilmeldingen til AdMob, skal du opgradere din AdSense-konto, hvis du senere vælger at bruge AdSense som et særskilt produkt.
  • Google Ads-konti, der oprettes i forbindelse med tilmeldingen til AdMob, kræver muligvis, at du angiver yderligere oplysninger, hvis du vælger at bruge Google Ads som særskilt produkt. Bemærk, at du muligvis bliver faktureret for at deltage i Google Ads uden for AdMob.

AdMob kræver, at du har både en gyldig AdSense-konto og en gyldig Google Ads-konto. Al fremtidig AdMob-annoncevisning og alle fremtidige AdMob-betalinger knyttes til disse konti, så sørg for at bruge de AdSense- og Google Ads-konti, du ønsker knyttet til din AdMob-konto. Disse konti kan ikke ændres, når først din AdMob-konto er blevet oprettet.