Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Sådan fungerer AdMob

Ved hjælp af AdMob kan Google hjælpe appudviklere med at tjene flere penge på deres apps. AdMob fungerer ved at matche annoncer med din app baseret på kriterier, du angiver. Annoncerne oprettes og betales af annoncører, der vil promovere deres produkter. Da annoncørerne betaler forskellige priser for forskellige annoncer, varierer det beløb, du tjener.

Introducing AdMob, App Monetization by Google

Sådan fungerer AdMob beskrevet i 3 trin:

Illustration af annonceenheder i AdMob-vejledningen

1. Du opretter en annonceplads i din app

Du gør annoncepladserne i din app tilgængelige ved at oprette annonceenheder i AdMob. Du kan vælge, hvor disse annoncer skal vises, når du føjer annonceenhederne til din apps kode.

En illustration af den mest effektive annonce fra AdMob

2. Vi viser dine kunder de mest effektive annoncer

AdMob bruger sit eget netværk og tredjepartsnetværk for at sikre, at de mest effektive annoncer bliver vist i din app.

En illustration af betalinger i AdMob-vejledningen

3. Du modtager betaling

Vi sørger for alt det bagvedliggende arbejde med fakturering af annoncører og netværk for de annoncer, der vises i din app.

Bemærk! Betalinger er betinget af, at AdMobs politikker overholdes.

TILMELD DIG ADMOB NU

Ofte stillede spørgsmål

For at hjælpe dig med at få flere oplysninger om, hvordan AdMob fungerer, har vi samlet disse ofte stillede spørgsmål fra udgivere:

Udvid alle  Skjul alle

Om AdMob

Hvad er AdMob?
AdMob er en gratis platform, hvor du kan tjene penge ved at vise målrettede annoncer sammen med dit appindhold. Du kan vise relevante og spændende annoncer til brugerne af din app, og du kan også tilpasse annoncernes udseende, så de passer til din app.
Hvordan er AdMob anderledes en andre mobilannonceplatforme?
AdMob samler klassens bedste teknologi i én og samme platform, så du kan få indsigt om dine brugere og maksimere din annonceomsætning. Du behøver ikke længere at bruge flere forskellige værktøjer eller dyre udvikler ressourcer på at lave din egen løsning. Med AdMob kan du bruge samme platform til at tjene penge på de annoncer, der vises i dine annonceenheder, vise egenannoncer for dine egne apps og køre direkte aftaler for kunder.
Skal jeg selv vælge, hvilke annoncer der vises i min app?

Nej. De annoncer, der vises i dine apps, henter AdMob fra AdMob-netværket og de tredjepartsnetværk, du vælger. Disse annoncer kan målrettes din apps indhold og målgruppe.

Hvis du vil have kontrol med, hvad der vises i din app, kan du blokere annoncer fra bestemte annoncører og kategorier, så de ikke vises i din app.

Hvem bestemmer, hvilke annoncer der vises i min app?

AdMob bruger en annonceauktion til automatisk at vælge, hvilke annoncer der vises på dine sider, blandt alle tilgængelige annoncekilder. Generelt er det de mest effektive annoncer, der vises i din app.

Hvis du vil have kontrol med, hvad der vises i din app, kan du blokere annoncer fra bestemte annoncører og kategorier, så de ikke vises i din app.

Kan jeg vælge design for annoncerne i min app?
Ja. Du kan vælge mellem et udvalg af annonceformater og -typer for at tilpasse annoncer til din app.
Kan jeg se annoncerne i min app?
Ja. Når dine annoncer kører, kan du se dem i din app. Du skal dog huske ikke at klikke på dine egne annoncer. Ifølge programpolitikkerne for AdSense er det under ingen omstændigheder tilladt at klikke på sine egne annoncer, og det kan medføre, at din konto opsiges.
Kan jeg fjerne en annonce i min app, hvis jeg ikke kan lide den?
Ja. I Center for annoncegennemgang og kontrolelementerne for blokering på din AdMob-konto, kan du gennemgå individuelle annoncer og vælge, om de skal vises i din app. Læs vores vejledning i, hvordan du tillader og blokerer annoncer i din app.

Priser

Skal jeg betale for at bruge AdMob?
Nej, det er gratis at bruge AdMob. Og Google og det tredjepartsnetværk, du bruger, betaler dig oven i købet for klik på, eksponeringer af og andre interaktioner med de annoncer, du viser i din app.

Tilmelding

Hvordan tilmelder jeg mig AdMob?
Hvis du er klar til at gå i gang med AdMob, kan du tilmelde dig her. Du skal tilmelde dig med den Google-konto, der er knyttet til dine eksisterende Google Ads- og AdSense-konti.

Politikker

Har AdMob politikker for deltagelse, som jeg skal tilslutte mig?
Udgivere, der vælger at bruge AdMob, skal tilslutte sig politikkerne for både AdMob og AdSense. Hvis du ikke overholder politikkerne, kan vi deaktivere din AdMob-konto. I mange tilfælde foretrækker vi at samarbejde med udgiverne om at sikre overholdelse af politikkerne. Vi forbeholder os dog retten til ikke at vise annoncer, der overtræder politikkerne, til at deaktivere annoncevisningen på sider, der overtræder politikkerne, til at tilbageholde betaling og til at lukke konti, der overtræder politikkerne.

Bemærk, at vi når som helst kan ændre vores politikker, og i henhold til vores vilkår og betingelser for AdSense (som også gælder for AdMob-brugere) er det dit ansvar at holde dig informeret om og overholde politikkerne for AdMob og AdSense.

Hvordan håndhæver I programpolitikkerne?
Vi overvåger aktivt AdMob-udgiverne for at kontrollere, at de fortsat overholder vores politikker for AdMob og AdSense. Hvis vi opdager udgivere, der ikke overholder vores politikker eller vilkår og betingelser for AdSense, kan vi suspendere eller lukke deres konti.