Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Tidszoner og valutaer i AdMob

Når du tilmelder dig AdMob, vælger du enten tidszoner og valutaer, eller de importeres fra dine eksisterende AdSense- og Google Ads-konti.

For at sikre, at dine rapporteringsdata er korrekte og opdaterede, skal du indstille samme tidszone for dine AdSense- og Google Ads-konti.

Hvordan påvirkes mine apps af tidszonen og valutaen?

Apprelaterede betjeningspaneler og rapporteringsdata opdateres baseret på dine AdSense-kontoindstillinger.

• Tidszone: Apprelaterede betjeningspaneler og rapporter baseres på din AdSense-tidszone.

• Betalingsvaluta: AdMob betaler dig i denne valuta, når du tjener penge med AdMob.

Bemærk!: De betalingsmuligheder og rapporteringsvalutaer, der er tilgængelige for dig, afhænger af din betalingsadresse. Du kan ændre din tidszone for AdSense-rapportering senere, men du kan ikke ændre din betalingsvaluta.

Hvordan påvirkes kampagner af tidszone og valuta?

Kampagnerelaterede betjeningspaneler og rapporteringsdata opdateres baseret på dine Google Ads-kontoindstillinger.

• Tidszone: Kampagnebetjeningspaneler og -rapporter baseres på din Google Ads-tidszone.
  • Faktureringsvaluta: Du debiteres ikke for noget i forbindelse med AdMob. Men hvis du senere hen beslutter at oprette betalte annoncer fra din Google Ads-konto, faktureres du i denne valuta for disse Google Ads-annoncer.

Bemærk! De tilgængelige betalingsmuligheder afhænger af landet for din faktureringsadresse og den valgte valuta. Brug søgevinduet for betalingsmuligheder for at se, hvilke muligheder du har.