Føj filtre til dine rapporter

Filtre er, sammen med metrics og dimensioner, afgørende for, hvilke data der vises i dine rapporter. De gør det lettere for dig at forstå dine rapporteringsdata, finde frem til tendenser og få vist de relevante oplysninger. Du kan bruge filtre til at få vist oplysninger om bestemte apps, annonceenheder, lande eller regioner og formater inden for et bestemt datointerval. Du kan føje flere filtre til dine rapporter for at justere dine data yderligere. Hver rapport har sit eget unikke sæt filtre.

Hvad gør filtre?

Funktionelt set skjuler filtre unødvendige eller uønskede data fra dine rapporter. Når du vælger et filter, definerer du, hvad du vil se i rapporten, og AdMob skjuler alt, der ikke matcher kriterierne i filtrene.

Hvor er filtrene i en rapport?

Filtre kan tilføjes, fjernes og justeres i området Filter øverst i en rapport. De filtre, du tilføjer, anvendes på alle diagrammer og tabeller i den samme rapport.

Filtre er valgfrie. Kun datofilteret er obligatorisk.

Rediger filteret Dato

Filteret Dato giver dig mulighed for at indsnævre det antal data, der vises i din rapport. Du kan enten vælge en bestemt dato ved hjælp af kalenderen eller en relativ dato, f.eks. "I dag" eller datointervallet "De seneste syv dage". Dette filter er obligatorisk og anvendes som standard på alle dine rapporter, men du kan ændre standardindstillingerne ved at redigere filteret.

Følg denne fremgangsmåde for at redigere filteret Dato i en rapport:

1. Klik på filteret Dato i området Filter øverst i din rapport.
  2. Vælg et relativt datointerval på listen, eller angiv et præcist datointerval ved hjælp af kalenderen.
  3. Klik på Anvend for at anvende filteret på din rapport.

Hvis du vælger et relativt datointerval (f.eks. "I dag" eller "De seneste syv dage"), varierer datavisningen, alt efter hvornår du åbner den gemte rapport.

• Eksempel: Du gemmer en rapport den 30. september 2017 med det relative datointerval "De seneste syv dage". Når du får vist rapporten igen den 21. oktober 2017, vises der data for perioden 15.-21. oktober 2017, dvs. de seneste syv dage i forhold til den dato, hvor du får vist rapporten.

Et bestemt datointerval ændres ikke, uanset hvornår du åbner den gemte rapport. Du får med andre ord altid vist data for det samme datointerval.

• Eksempel: Du gemmer en rapport med det bestemte datointerval 24.-30. september 2017. Når du får vist rapporten seks måneder senere, vises der stadig data for perioden 24.-30. september 2017.

​​Rediger et filter

Klik på det filter, du vil redigere, i området Filter. Juster indstillingerne, og klik på Anvend. Når du redigerer et filter, redigerer du, hvilke oplysninger der vises/skjules i din rapport.

Fjern et filter

Klik på ikonet A button with an X on it. ud for det filter, du vil fjerne.