Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Kom godt i gang

Google Ads

Google Ads er Googles program til onlineannoncering. Ved hjælp af Google Ads kan brugerne oprette onlineannoncer for at promovere deres virksomhed, hjælpe med at sælge produkter og tjenester, skabe opmærksomhed og øge trafikken på deres website. Annoncer, der oprettes i Google Ads, kan også blive vist af AdMob-netværket og blive vist i mobilapps.

Hvis du tilknytter en eksisterende eller ny Google Ads-konto, kan du oprette kampagner i AdMob. Du kan oprette egenannoncekampagner til at krydspromovere dine apps eller konfigurere kampagner til direkte salg med henblik på at sælge annoncebeholdning til en annoncør. Få flere oplysninger om Google Ads: