Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Aan de slag

Overeenkomende verzoeken

Het aantal advertenties dat door een advertentiebron is geretourneerd als reactie op advertentieverzoeken. Niet alle overeenkomende verzoeken leiden tot een vertoning.

Opmerking: De definitie van overeenkomende verzoeken kan variëren op basis van de typen advertentiebronnen die u gebruikt (waterfall of bieden) en het weergavetype van het advertentieblok (standaard advertentieblok of advertentieblok voor partnerbiedingen).

Advertentiebronnen voor Bieden

Voor advertentiebronnen voor Bieden betekent 'Overeenkomende verzoeken' het aantal keren dat een advertentiebron de veiling voor Bieden en de waterfall wint (indien van toepassing) en een advertentie aan de app retourneert.

Waterfall-advertentiebronnen

Voor waterfall-advertentiebronnen betekent 'Overeenkomende verzoeken' het aantal keren dat een advertentiebron wordt aangeroepen in de bemiddelingswaterfall en een advertentie aan de app retourneert.

Advertentieblokken voor partnerbiedingen

In het kant-en-klare rapport voor partnerbiedingen betekent overeenkomende verzoeken het aantal keren dat Google de Google-veiling voor Bieden, uw veiling voor Bieden van derden en de waterfall van derden (indien van toepassing) wint, en een advertentie naar de app retourneert.

Omdat overeenkomende verzoeken anders worden berekend voor advertentieblokken voor partnerbiedingen, kan het overeenkomstpercentage in uw rapporten afnemen en het weergavepercentage toenemen. Dit heeft geen gevolgen voor uw advertentieopbrengst.