På den förbättrade sidan Mitt AdMob hittar du anpassade optimeringstips och kan läsa information om din kontostatus och slutföra konfigureringen.

Medling

Om annonskällor för AdMob-budgivning

Annonskällor för budgivning som konkurrerar i en realtidsauktion för att fylla dina annonsförfrågningar, vilket låter dem konkurrera i en enda sammanslagen auktion. Det bidrar till att du får högsta möjliga intäkter för dina exponeringar.

Typer av annonskällor för budgivning

Det finns två typer av budgivningskällor:

• Annonskällor för budgivning som kräver att du gör inställningar innan du kan använda dem. För att kunna använda dessa annonskällor måste du först upprätta ett partnerskap och lägga till annonskällan i ditt AdMob-konto. När du har lagt till en annonskälla i ditt konto visas den i sidofältet på sidan Annonskällor. Du kan även behöva integrera deras SDK och/eller mappa dina annonsenheter. Dessa annonskällor måste läggas till i en medlingsgrupp för att de ska kunna lägga bud på ditt annonsutrymme.

Läs mer om de ytterligare inställningar som dessa annonskällor kräver.

• Annonskällor för budgivning som inte kräver inställningar. Dessa annonskällor ingår redan i ditt konto och lägger automatiskt bud på ditt annonsutrymme. Dessa annonskällor visas i sidofältet på sidan Annonskällor innan du har ställt in några andra annonskällor. Du kan även analysera resultatet för dessa annonskällor i rapporten Annonsaktivitet. Eftersom de ingår i AdMob-nätverket läggs dessa annonskällor inte till i medlingsgrupper.

• Vissa köpare i denna kategori erbjuder kanske också ytterligare inställningar som integrering med deras SDK och mappning av annonsenheter. Som standard lägger dessa annonskällor automatiskt bud på ditt annonsutrymme. Utöver detta kan du välja att genomföra ytterligare inställningar i medlingsgrupper.

Annonskällor för budgivning som inte kräver ytterligare inställningar är en del av AdMob-nätverket. Tidigare listade vi inte dessa annonskällor separat. Nu kan du dock se de annonskällor som utgör AdMob-nätverket på sidan Annonskällor och i rapporten Annonsaktivitet.

Annonsfiltreringsinställningar för annonskällor för budgivning

Du kan justera inställningarna för annonsfiltrering för kvalificerade budgivningskällor, även de annonskällor som redan har lagts till i ditt konto. Läs om hur du anpassar inställningarna för annonsfiltrering för dina annonskällor för budgivning.

Annonskällor för budgivning som kräver inställning

Följande annonskällor kräver ytterligare inställningar innan de kan börja lägga bud på dina annonsförfrågningar. Du hittar mer detaljerad information om varje annonskälla i annonskällor som har stöd för budgivning och kräver inställning.

Annonskälla Kräver partnerskap Stöd för partnerskapsinställningar i AdMob Kräver SDK från tredje part Kräver mappning av annonsenhet

AdColony

Ad Generation

AppLovin

Chocolate Platform

Equativ (tidigare Smart AdServer)

Fluct

Improve Digital

Index Exchange

InMobi Exchange

Liftoff Monetize

Media.net

Meta Audience Network

Mintegral (Beta)

Mobfox

OneTag Exchange

OpenX

Pangle

PubMatic

Rubicon (Magnite)

Sharethrough

Smaato

Sonobi

Tapjoy

Triplelift (Beta)

UnrulyX

Verve Group

Yieldmo

YieldOne

Läs mer om hur du ställer in en annonskälla för budgivning. Du kan också upprätta partnerskap med vissa annonskällor direkt i ditt AdMob-konto