Ontvang gepersonaliseerde optimalisatietips, krijg inzicht in uw accountstatus en stel voltooiing in op de verbeterde Mijn AdMob-pagina.

Bemiddeling

Over advertentiebronnen voor Bieden in AdMob

Advertentiebronnen voor Bieden concurreren in een realtime veiling om aan uw advertentieverzoeken te voldoen. Hierdoor kunnen ze concurreren in één uniforme veiling. Zo weet u zeker dat u de hoogste opbrengst voor uw vertoningen krijgt.

Typen advertentiebronnen voor Bieden

Er zijn 2 typen advertentiebronnen voor Bieden:

• Advertentiebronnen voor Bieden die u moet instellen voordat u ze kunt gebruiken. Als u deze advertentiebronnen wilt gebruiken, moet u eerst een partnerschap instellen en de advertentiebron toevoegen aan uw AdMob-account. Nadat u een advertentiebron aan uw account heeft toegevoegd, staat deze in de zijbalk van de pagina Advertentiebron. U moet mogelijk ook integreren met de SDK van de advertentiebron en/of uw advertentieblokken toewijzen. Deze advertentiebronnen moeten worden toegevoegd aan een bemiddelingsgroep zodat ze op uw voorraad kunnen bieden.

Lees meer informatie over de aanvullende instelling die deze advertentiebronnen vereisen.

• Advertentiebronnen voor Bieden die u niet hoeft in te stellen. Deze advertentiebronnen zijn al opgenomen in uw account en bieden automatisch op uw voorraad. Ze worden in de zijbalk op de pagina Advertentiebron getoond voordat u andere advertentiebronnen instelt. U kunt de prestaties van deze advertentiebronnen ook analyseren in uw rapport Advertentieactiviteit. Deze advertentiebronnen worden niet toegevoegd aan bemiddelingsgroepen omdat ze zijn opgenomen in het AdMob-netwerk.

• Sommige kopers in deze categorie kunnen optionele, aanvullende instelling bieden, zoals integratie met hun SDK en toewijzing van advertentieblokken. Deze advertentiebronnen bieden standaard automatisch op uw voorraad. Daarnaast kunt u eventueel de aanvullende instelling in bemiddelingsgroepen afronden.

De advertentiebronnen voor Bieden die geen aanvullende instelling vereisen, maken deel uit van het AdMob-netwerk. Voorheen werden deze advertentiebronnen niet afzonderlijk vermeld. De advertentiebronnen waaruit het AdMob-netwerk bestaat, staan nu op de pagina Advertentiebronnen en in het rapport Ads-activiteit.

Instellingen voor advertentiefilters voor advertentiebronnen voor Bieden

U kunt de instellingen voor advertentiefilters aanpassen voor geschikte advertentiebronnen voor Bieden, zelfs voor advertentiebronnen die al zijn toegevoegd aan uw account. Leer hoe u de instellingen voor advertentiefilters aanpast voor uw advertentiebronnen voor Bieden.

Advertentiebronnen voor Bieden die u moet instellen

De volgende advertentiebronnen vereisen aanvullende instelling voordat ze op uw advertentieverzoeken kunnen bieden. Lees Advertentiebronnen die bieden ondersteunen en instelling vereisen voor meer informatie over elke advertentiebron.

Advertentiebron Partnerschap vereist Ondersteunt partnerschap instellen in AdMob Vereist een SDK van derden Vereist toewijzing van advertentieblokken

AdColony

Ad Generation

AppLovin

Chocolate Platform

Equativ (voorheen Smart AdServer)

Fluct

Improve Digital

Index Exchange

InMobi Exchange

Liftoff Monetize

Media.net

Meta Audience Network

Mintegral (bèta)

Mobfox

OneTag Exchange

OpenX

Pangle

PubMatic

Rubicon (Magnite)

Sharethrough

Smaato

Sonobi

Tapjoy

Triplelift (bèta)

UnrulyX

Verve Group

Yieldmo

YieldOne

Lees meer informatie over hoe u een advertentiebron voor Bieden kunt instellen. U kunt ook rechtstreeks in uw AdMob-account een partnerschap met sommige advertentiebronnen instellen.