Katso personoituja optimointivinkkejä, selvitä tilisi kunto ja määritä valmistuminen parannetulla Oma AdMob ‑sivulla.

Välitys

AdMobin hintatarjousmainoslähteet

Hintatarjousmainoslähteet kilpailevat reaaliaikaisessa huutokaupassa täyttääkseen mainospyyntösi, jolloin ne voivat kilpailla yhdessä yhdistetyssä huutokaupassa. Näin saat varmasti parhaat mahdolliset tulot impressioistasi.

Hintatarjousmainoslähteiden tyypit

Hintatarjousmainoslähteitä on kahdenlaisia:

• Hintatarjousmainoslähteet, joiden käyttö edellyttää asetusvalintoja. Jos haluat käyttää näitä mainoslähteitä, sinun on ensin aloitettava kumppanuus ja lisättävä mainoslähde AdMob-tilillesi. Tämän jälkeen se näkyy Mainoslähteet-sivun sivupalkissa. Sinun on ehkä myös integroitava niiden SDK tai mäpättävä mainosyksikkösi. Nämä mainoslähteet on lisättävä välitysryhmään, jotta ne voivat tehdä hintatarjouksia mainosinventaaristasi.

Lue lisää mainoslähteiden edellyttämistä lisäasetuksista.

• Hintatarjousmainoslähteet, jotka eivät edellytä asetusvalintoja. Nämä mainoslähteet sisältyvät jo tiliisi, ja ne tekevät automaattisesti hintatarjouksia mainosinventaaristasi. Ne näkyvät Mainoslähteet-sivun sivupalkissa jo ennen kuin olet ottanut käyttöön muita mainoslähteitä. Voit myös analysoida näiden mainoslähteiden tuloksia mainostoimintaraportin avulla. Näitä mainoslähteitä ei lisätä välitysryhmiin, koska ne sisältyvät AdMob-verkostoon.

• Osa tämän kategorian ostajista voi myös tarjota valinnaisia lisäasetuksia, kuten SDK:n integroinnin ja mainosyksikön mäppäyksen. Nämä mainoslähteet tekevät oletuksena hintatarjouksia mainosinventaaristasi automaattisesti. Tämän lisäksi voit halutessasi valita lisäasetuksia välitysryhmissä.

Hintatarjousmainoslähteet, jotka eivät edellytä lisäasetuksia, sisältyvät AdMob-verkostoon. Aiemmin nämä mainoslähteet eivät ole näkyneet erikseen. Nyt AdMob-verkoston muodostavat mainoslähteet näkyvät kuitenkin Mainoslähteet-sivulla ja Ads-toimintaraportissa.

Hintatarjousmainoslähteitä koskevat mainosten suodatusasetukset

Voit muuttaa mainosten suodatusasetuksia, jotka koskevat ehdot täyttäviä hintatarjousmainoslähteitä (myös tilillesi aiemmin lisättyjä mainoslähteitä). Lue lisää mainosten suodatusasetusten muuttamisesta hintatarjousmainoslähteissä.

Hintatarjouskumppanina toimivat mainoslähteet, jotka edellyttävät asetusvalintoja

Seuraavat mainoslähteet edellyttävät lisäasetuksia, ennen kuin ne voivat aloittaa mainospyyntöjäsi koskevien hintatarjousten tekemisen. Tarkempaa tietoa on artikkelissa Hintatarjouksia tukevat mainoslähteet ja niiden asetukset.

Mainoslähde Edellyttää kumppanuutta Tukee kumppanuuden aloittamista AdMobissa Edellyttää kolmannen osapuolen SDK:ta Edellyttää mainosyksikön mäppäystä

AdColony

Ad Generation

AppLovin

Chocolate Platform

Equativ (aiemmalta nimeltään Smart AdServer)

Fluct

Improve Digital

Index Exchange

InMobi Exchange

Liftoff Monetize

Media.net

Meta Audience Network

Mintegral (Beta)

Mobfox

OneTag Exchange

OpenX

Pangle

PubMatic

Rubicon (Magnite)

Sharethrough

Smaato

Sonobi

Tapjoy

Triplelift (beta)

UnrulyX

Verve Group

Yieldmo

YieldOne

Lue lisää Hintatarjoukset-mainoslähteen luomisesta. Joidenkin mainoslähteiden kanssa voit aloittaa kumppanuuden suoraan AdMob-tililtä