Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Formidling

Om AdMob-budgivningsannoncekilder

Budgivningsannoncekilder konkurrerer om at udfylde dine annonceanmodninger på én og samme auktion i realtid. Det er med til at sikre, at dine eksponeringer genererer størst mulig omsætning.

De forskellige typer budgivningsannoncekilder

Der er to typer budgivningskilder:

• Budgivningsannoncekilder, der forudsætter konfiguration, før du kan bruge dem. Hvis du vil bruge en af disse annoncekilder, skal du først konfigurere et partnerskab med annoncekilden og tilføje den på din AdMob-konto. Når du har tilføjet en annoncekilde på din konto, vises den på sidebjælken på siden over annoncekilder. Du skal muligvis også foretage integration med annoncekildens SDK og/eller tilknytte dine annonceenheder. Disse annoncekilder skal føjes til en formidlingsgruppe, før de kan byde på din beholdning.

Få flere oplysninger om den yderligere konfiguration, der er nødvendig for disse annoncekilder.

• Budgivningsannoncekilder, der ikke forudsætter konfiguration. Disse annoncekilder er allerede inkluderet på din konto og byder automatisk på din beholdning. Allerede inden konfiguration af andre annoncekilder kan du se disse annoncekilder på sidebjælken på siden over annoncekilder. Du kan også bruge rapporten Annonceaktivitet til at analysere disse annoncekilders effektivitet. Disse annoncekilder føjes ikke til formidlingsgrupper, da de er en integreret del af AdMob-netværket.

• Nogle købere i denne kategori tilbyder muligvis yderligere konfiguration, f.eks. integration med deres SDK og tilknytning af annonceenheder. Disse annoncekilder byder som standard automatisk på din beholdning. Du kan desuden vælge at fuldføre den yderligere konfiguration i formidlingsgrupper.

De budgivningsannoncekilder, der ikke forudsætter yderligere konfiguration, er en integreret del af AdMob-netværket. Førhen var disse annoncekilder ikke angivet separat. Nu kan du dog se de annoncekilder, der udgør AdMob-netværket, på siden over annoncekilder og i rapporten Annonceaktivitet.

Indstillinger for annoncefiltrering for budgivningsannoncekilder

Du kan justere indstillingerne for annoncefiltrering for kvalificerede budgivningsannoncekilder – selv dem, der allerede er tilføjet på din konto. Få oplysninger om, hvordan du justerer indstillingerne for annoncefiltrering for dine budgivningsannoncekilder.

Budgivningsannoncekilder, der forudsætter konfiguration

Nedenstående annoncekilder forudsætter yderligere konfiguration, før de kan begynde at byde på dine annonceanmodninger. Læs om annoncekilder, der understøtter budgivning og forudsætter konfiguration, for at få mere udførlige oplysninger om hver enkelt annoncekilde.

Annoncekilde Forudsætter partnerskab Understøtter konfiguration af partnerskab i AdMob Forudsætter SDK fra tredjepart Forudsætter tilknytning af annonceenheder

AdColony

Ad Generation

AppLovin

Chocolate Platform

Equativ (som tidligere blev betegnet Smart AdServer)

Fluct

Improve Digital

Index Exchange

InMobi Exchange

Liftoff Monetize

Media.net

Meta Audience Network

Mintegral (beta)

Mobfox

OneTag Exchange

OpenX

Pangle

PubMatic

Rubicon (Magnite)

Sharethrough

Smaato

Sonobi

Tapjoy

Triplelift (beta)

UnrulyX

Verve Group

Yieldmo

YieldOne

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer en budgivningsannoncekilde. Du kan også indgå partnerskab med visse annoncekilder direkte på din AdMob-konto