Få tilpassede optimeringstips, forstå din kontos tilstand, og sørg for, at den er optimalt konfigureret, på den forbedrede "Min AdMob-side".

Om deaktiverede AdMob-konti

AdMob-konti deaktiveres, hvis de ikke har vist annoncer i seks måneder. Du kan genaktivere din konto ved at logge ind på din AdMob-konto og følge denne vejledning.

Sådan genaktiverer du din konto

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Markér afkrydsningsfeltet for at verificere, at du vil have din konto godkendt igen.
  3. Klik på Genaktiver konto
  4. Verificer dit telefonnummer.

Når du har bekræftet dit telefonnummer, kan du fortsætte til din AdMob-konto. Bemærk! Vi foretager et par tjek for at sikre, at din konto er klar til at vise annoncer. Dette tager normalt ikke mere end 24 timer, men det kan nogle gange tage længere tid. Hvis vi opdager et problem i forbindelse med vores tjek, kan du miste adgangen til din konto.

Hvis du vil genstarte annoncevisningen i din app, skal du indsende den til gennemgang for app-parathed. Apps på en deaktiveret konto har statussen "Kræver gennemgang", indtil de er gennemgået og godkendt til at vise annoncer fuldt ud. Bemærk! Hvis din app tidligere er blevet afvist, forbliver den afvist, indtil du har løst de problemer, du har fundet

Sørg for, at din app opfylder kravene til app-parathed, så den kan blive gennemgået. Derefter kan du anmode om en gennemgang fra siden Alle apps på din AdMob-konto. Klik på Anmod om gennemgang i kolonnen Statusoplysninger for din app.

Bemærk! Hvis du ikke længere har brug for din AdMob-konto, kan du lukke din AdMob-konto, når du har genaktiveret den.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg stadig logge ind på min konto, efter at den er blevet nulstillet?

Følg vejledningen for at genaktivere din konto, så du kan logge ind på din AdMob-konto. Når dit telefonnummer er blevet bekræftet, kan du se din AdMob-konto.

Kan jeg stadig få adgang til min indtjening, når min konto er blevet deaktiveret?

Hvis du vil have adgang til en eventuel udestående indtjening, kan du genaktivere din AdMob-konto eller få adgang til din indtjening på din AdSense-konto. Sørg for, at du har opfyldt kravene for at modtage din endelige betaling.

Skal jeg verificere min adresse igen med en pinkode, når jeg genaktiverer min konto?

Nej. Hvis du tidligere har verificeret din adresse med en pinkode, skal du ikke verificere den igen. Vi vil dog bede dig om at verificere din pinkode.

Min AdMob-konto er blevet deaktiveret, og jeg kan ikke se valgmuligheden for at sende til godkendelse igen. Hvad er der sket?

Nogle AdMob-konti uden aktivitet, data eller betalingsoplysninger er blevet deaktiveret, uden mulighed for at blive gendannet. Hvis du vil bruge AdMob, kan du åbne en ny AdMob-konto med den samme mailadresse.

Begynder mine apps automatisk at vise annoncer igen, når jeg genaktiverer min konto?

Nej. Da din konto blev deaktiveret, blev annoncevisningen i dine apps også deaktiveret. For at få annoncevisningen genoptaget skal du indsende de apps, som du fortsat vil tjene penge på med henblik på at få foretaget en gennemgang. Gennemgangen tager normalt et par dage, men i nogle tilfælde har vi brug for mere tid til at gennemgå din app.

Start med at tjekke, at din app opfylder kravene til app-parathed. Du kan derefter anmode om en gennemgang ved hjælp af følgende trin:

1. Log ind på din AdMob-konto på https://apps.admob.com.
  2. Klik på Apps i sidebjælken.
  3. Klik på Se alle apps
  4. Klik på Anmod om gennemgang i kolonnen Statusoplysninger.
Bemærk! Termen til deaktivering af konto i AdSense er "konto nulstillet".