Tips voor beveiliging en branding voor de open veiling

Meer informatie over hoe u beveiligings- en brandinginstellingen voor de open veiling kunt toepassen.

Blokkeringen

Universele voorraadblokkeringen voor de open veiling

Gebruik een beveiliging voor voorraaduitsluiting om een universele blokkering in te stellen voor de open veiling.

1. Ga naar Beveiligingen en dan Beveiligingen.
  2. Klik op Nieuwe beveiliging en selecteer Voorraaduitsluiting.
  3. Geef de beveiliging een naam.
  4. Stel de targeting en voorraadtypen in op basis van de open veiling.
  5. Klik op Opslaan.

Blokkeringen voor specifieke kopers, adverteerders of merken voor de open veiling

Gebruik een beveiliging voor advertentiecontent om specifieke kopers, adverteerders of merken te blokkeren voor de open veiling.

1. Ga naar Beveiligingen en dan Beveiligingen.
  2. Klik op Nieuwe beveiliging en selecteer Advertentiecontent.
  3. Geef de beveiliging een naam.
  4. Stel de targeting en het voorraadtype in op basis van de open veiling.
  5. Onder 'Blokkeren':

Voor adverteerders of merken

• Klik naast 'Adverteerders/merken' op Toevoegen.
    • Zorg dat De volgende adverteerders en/of merken blokkeren is geselecteerd.
    • Selecteer de adverteerders/merken die u wilt blokkeren.
    • Als u Adverteerders of merken blokkeren die niet zijn geclassificeerd selecteert, is het volgende van toepassing:
      • Een adverteerder wordt als 'niet geclassificeerd' beschouwd als deze niet voorkomt in onze lijst van adverteerders die beschikbaar zijn voor de configuratie van prijsregels. Aan deze adverteerders gekoppelde merken worden ook beschouwd als 'niet geclassificeerd'.
      • Als geen van onze bestaande categorieën van toepassing is op een advertentie, hoort de advertentie bij een niet-geclassificeerde categorie. De blokkering is uitsluitend van toepassing op categorieën die in een beveiliging zijn opgenomen.
      • Niet-geclassificeerde adverteerders worden alleen geblokkeerd in de open veiling.
      • U kunt een afzonderlijk niet-geclassificeerd merk niet blokkeren. U kunt alleen een niet-geclassificeerde adverteerder blokkeren, waardoor alle bijbehorende merken worden geblokkeerd.
    • Klik op Updaten.

Voor kopers

• Klik naast 'Kopers' op Toevoegen.
    • Selecteer de kopers die u wilt blokkeren.
    • Klik op Updaten.
  6. Klik op Opslaan.

Branding

Merkinstellingen voor de open veiling

Gebruik een combinatie van URL's en uniforme prijsregels om prijzen voor merkgerelateerde en semi-transparante opties op te geven.

URL's

1. Ga naar Voorraad en dan URL's.
  2. Klik op Nieuwe URL.
  3. Geef een URL op die de voorraad vertegenwoordigt die u wilt targeten.
  4. Selecteer een voorraadtype.
  5. Selecteer Merkgerelateerd of Semi-transparant.
  6. Klik op Opslaan voor de URL.

Uniforme prijsregels

1. Ga naar Voorraad en dan Prijsregels.
  2. Klik op Nieuwe uniforme prijsregel.
  3. Geef de uniforme prijsregel een naam.
  4. Stel de targeting in.
    • Stel de targeting in op basis van de open veiling.
    • Target de URL die u instelt in 'URL's'.
  5. Selecteer een prijsoptie:
    • Prijzen instellen voor iedereen en alle formaten
    • Prijzen voor specifieke adverteerders, merken of formaten instellen
  6. Geef de prijs op zoals deze is ingesteld in de regel voor open veilingen:
    • Stel minimum prijzen in.
    • Stel doel-CPM's in.
  7. Klik op Opslaan.