Neem deze artikelen in het Helpcentrum van Ad Manager door voor meer informatie over de functie Open bieden in Ad Manager. Voor aanvullende informatie over het product Open bieden gebruikt u het vraagteken (?) rechtsboven in uw Open bieden-account.

Learn the basics

Aan de slag met Open bieden

Bereid uw contracten en configuraties voor

Er zijn een paar taken die de aanvraagpartners en uitgevers moeten uitvoeren om Open bieden te laten werken.

Elke uitgever en aanvraagpartner moet beschikken over een gevestigde contractuele relatie met elkaar. Google is niet betrokken bij dit contract.

Gerelateerde Skillshop-cursus bekijken

Voor exchanges en Authorized buyers

1. Neem contact op met uw Google-accountmanager om een koperscontract te tekenen en een Open bieden-account in te stellen.
  2. Stel een aangepaste Open bieden-integratie in en stuur biedereindpunten naar uw Google-accountmanager voor tests om na te gaan of de integratie goed werkt.

Dit is een eenmalige procedure. Er is geen afzonderlijke integratie nodig voor elk uitgeverspartnerschap.

3. Teken contracten met uitgeverspartners en neem hun Ad Manager-netwerken op in een pretargeting-configuratie.

Voor Ad Manager-uitgevers

1. Een primair (of 'toegewezen') Ad Exchange-account is vereist. Dit primaire account moet ook zijn gekoppeld aan uw Ad Manager-netwerk en moet zijn ingesteld als de 'standaard voor dynamische toewijzing'.
  2. Als uw Google Ad Manager-contract vóór januari 2020 is ondertekend, neemt u contact op met uw Google-accountmanager om een addendum voor Open bieden te ondertekenen voor uw contract.
    • Dit is een eenmalige procedure die niet voor elke Open bieden-koper hoeft te worden afgerond.
    • 'Web'-targeting is 2 tot 3 werkdagen nadat het contractaddendum is verwerkt door uw Google-accountmanager beschikbaar in de configuratie voor Ad Manager-rendementsgroepen.
      Er zijn mogelijk geen rendementspartners beschikbaar totdat u bedrijven maakt in Ad Manager.
  3. Zorg ervoor dat u beschikbare voorraad heeft via de Google-uitgeverstag (voor internet), de SDK voor mobiele advertenties van Google (voor mobiele apps) of de IMA-SDK (voor video) en dat u uw app heeft geïntegreerd met de bijbehorende SDK.

Open bieden instellen in Ad Manager

1. Maak een bedrijf voor elke aanvraagpartner.
  2. Target voorraad met een rendementsgroep.