Distributie van video-interstitials voor apps

Ad Manager-app-uitgevers die aanvulling via dynamische toewijzing gebruiken, kunnen video-interstitials (waaronder TrueView en click-to-download-video) weergeven. Ze kunnen zowel video's die kunnen worden overgeslagen als video's die niet kunnen worden overgeslagen weergeven. De vraag om video concurreert met standaard beeldadvertenties om de prestaties van de uitgever te optimaliseren.

Een interstitial-advertentie wordt meestal weergegeven tussen overgangen van het ene gedeelte van een mobiele app naar het andere. Interstitial-video-indelingen bieden een hoogwaardige optie om inkomsten met apps te genereren:

• De vraag naar video neemt toe en CPM's voor video-indelingen zijn vaak aanzienlijk hoger dan gewone weergaveblokken.
  • TrueView-videoadvertenties die kunnen worden overgeslagen, zijn een belangrijke bron van de vraag naar app-video-interstitials. Gebruikers hebben de mogelijkheid om video's na 5 seconden over te slaan. Deze advertenties zijn ook zeer geschikt voor adverteerders, omdat ze alleen betalen als de video in zijn geheel wordt bekeken of gedurende 30 seconden (als de advertentie dan nog niet is afgelopen).

TrueView-videoadvertenties worden niet ondersteund voor Programmatic direct.

Bekijk de beschikbare functies voor Programmatic direct.

• Er is ook veel vraag naar click-to-download-videoadvertenties. Deze vormen een goede manier voor adverteerders om meer app-downloads te genereren. Voor deze functie zijn ze opgenomen in de categorie met advertenties die kunnen worden overgeslagen.

Vereisten

Voor de weergave van een videoadvertentie:

• Een uitgever moet beschikken over een recente versie van de SDK voor mobiele advertenties van Google:

• Als u een aanbieding voor een deal met video maakt voor interstitial-voorraad voor mobiel, moet u In-app voor mobiel selecteren als omgevingstype.
  • De gebruiker moet wifi of een 4G-netwerk gebruiken.
Als u zich zorgen maakt over herhalende videoadvertenties, raden we u aan een lagere drempel op te nemen in de advertentieregels met advertenties die in aanmerking komen voor video. Zo is de kans groter dat er verschillende hoogwaardige advertenties worden weergegeven.

Video-interstitials toestaan

De weergave van video-interstitials is standaard geblokkeerd. U kunt video-interstitials in trafficking toestaan door de beheeroptie 'Video' voor videoadvertenties aan te zetten .

Beheren welke video-interstitials worden weergegeven

Zodra u de beheeroptie Video heeft geactiveerd, kunt u regels instellen om de typen ('kan worden overgeslagen' en 'standaard') en de duur te beheren van video's die kunnen worden weergegeven.

Rapporteren over video-interstitials

Als u alleen gegevens wilt bekijken voor videoadvertenties die in apps worden weergegeven, filtert u de resultaten van Ad Manager-rapporten door het volgende te selecteren:

• Advertentietype: ingesteld op is een of meer van: Video
  • Voorraadtype: ingesteld op is een of meer van: App

Daarna kunt u de dimensie Voorraadindeling selecteren om te zien hoe video-app-interstitials presteren in vergelijking met andere indelingen.