Beheeropties voor advertentiebeleving updaten

Update voor videobeheeropties
De toestemmingsoptie Videoadvertenties toestaan is overgezet naar blokkeringen en heet nu Niet-in-stream videoadvertenties blokkeren.

U kunt vanaf één centrale locatie de programmatic geschiktheid voor alle advertentiebelevingen beheren. Met Advertentiebelevingen worden de instellingen voor beveiligingsmaatregelen gecentraliseerd en wordt beheer geboden voor alle advertentie-indelingen die beschikbaar zijn via programmatic vraag in Ad Manager.

De beheeropties passen logische standaardinstellingen toe op elk type advertentiebeleving. U kunt deze aanpassen aan uw voorkeuren.

Beheeropties voor advertentiebeleving zijn van toepassing op deze transacties:

• Open veilingen
  • Privéveilingen
  • Eerste overzicht
  • Voorkeursdeals (alleen Advertenties van het type 'Alleen onbekend/naleving van minimum platformbeleid' toestaan en Alleen voor advertenties die door de adverteerder worden gehost)
  • Programmatic Guaranteed (alleen Advertenties van het type 'Alleen onbekend/naleving van minimum platformbeleid' toestaan en Alleen voor advertenties die door de adverteerder worden gehost)

Meer informatie over transactietypen

Beschikbare beheeropties

Als u een nieuwe beveiligingsmaatregel maakt, vindt u beheeropties voor Advertentiebelevingen onder zowel Blokkeringen als Aanmeldingen. Een beheeroptie wordt in een categorie geplaatst op basis van de standaardinstellingen. Voorbeeld:

• Niet-in-stream videoadvertenties zijn standaard toegestaan en staan daarom onder Blokkeringen. Zet de blokkering aan om ze niet toe te staan.
  • Advertenties van het type 'Alleen onbekend/naleving van minimum platformbeleid' (waaronder in-banner videoadvertenties) zijn standaard geblokkeerd en staan onder Aanmeldingen. Zet de toestemming aan om ze toe te staan.
Als u zich niet aanmeldt voor Advertenties van het type 'Alleen onbekend/naleving van minimum platformbeleid' toestaan, kan AdWords nog steeds in-banner video's weergeven.

U hoeft alleen een beveiligingsmaatregel toe te voegen als u deze configuratie wilt wijzigen.

Blokkeringen voor advertentiebelevingen

Naam Details
Display-advertenties blokkeren Blokkeert alle display-advertenties. Staat alleen videoadvertenties toe voor getargete voorraad. In-stream voorraad blijft videoadvertenties tonen.
Niet-in-stream videoadvertenties blokkeren Blokkeert display-advertenties die VAST zijn of anderszins een videobestand bevatten zoals een mp4-, webm- of hls-bestand. Dit omvat videoadvertenties die buiten een videospeler worden weergegeven.

Voor native video moeten gebruikers van de begeleide ontwerpeditor voor native video een native videostijl instellen om hun voorraad in aanmerking te laten komen.

Aanmeldingen voor advertentiebelevingen

Naam Details
Advertenties van het type 'Alleen onbekend/naleving van minimum platformbeleid' toestaan Advertenties met onbekend advertentiegedrag, of advertenties die voldoen aan de minimumdrempelwaarde voor programmatic transacties maar niet helemaal voldoen aan al ons advertentiebeleid. Dit omvat op dit moment alleen videoadvertenties die niet voldoen aan het beleid voor niet-in-stream videoadvertenties. In de toekomst worden aanvullende beleidsregels toegevoegd, waaronder enkele van deze vereisten.

Aan de slag

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beveiligingen en daarna op Beveiligingen.
  3. Klik op Nieuwe beveiliging en daarna op Advertentiecontent.
  4. Voer een naam in voor uw beveiligingsmaatregel.
  5. (Optioneel) Selecteer in het dropdownmenu Voorraadtype het medium waarop u de advertentieweergave wilt beheren, zoals Mobiele app.
  6. Zo target u specifieke voorraad:
    1. Selecteer Alleen opgegeven voorraad beveiligen.
    2. Klik op Targeting toevoegen en selecteer een item in het dropdownmenu.
    3. Klik voor het item dat u heeft toegevoegd op Uitvouwen en maak uw targetingselecties.
    4. (Optioneel) Als u het item wilt sluiten, klikt u op Collapse en voegt u zo nodig meer targeting toe.
       Meer informatie over targeting in beveiligingsmaatregelen
  7. Klik onder Blokkeringen of Aanmeldingen op Advertentiebelevingen.
  8. Als u een optie wilt aanzetten, zet u de schakelaar op Aan Aanzetten.
  9. Klik op Updaten.
  10. Voeg indien nodig meer beveiligingen toe en klik op Opslaan.