Privéveilingen: overzicht

Nodig kopers uit om via een veiling op geselecteerde voorraad te bieden. #privateauctions

Met privéveilingen kunt u een reeks kopers uitnodigen om via een veiling op een deel van uw voorraad te bieden. U geeft een minimum-CPM-prijs op per koper en die koper moet de minimumprijs overschrijden om in aanmerking te komen voor de veiling. De winnaar wordt bepaald aan de hand van hetzelfde veilingmodel dat van toepassing is op de open veiling.

Privéveilingen bevatten algemene informatie over het gedeelte van uw voorraad dat u beschikbaar wilt stellen voor een veiling. Nadat u een privéveiling heeft gestart, kunt u kopers uitnodigen om deel te nemen. Elke uitnodiging wordt een privéveilingsdeal met 1 koper.

Gerelateerde Skillshop-trainingscursus bekijken

Aan de slag met privéveilingen

1. Een privéveiling starten
  2. Kopers uitnodigen voor een privéveiling
  3. Een privéveilingsdeal updaten
  4. Privéveilingsdeals bijhouden
  5. De opbrengsttoename meten voor privéveilingen
  6. Problemen met privéveilingen oplossen
  7. Een privéveiling archiveren