Weergavemodus voor resterende regelitems aanzetten

Ad Manager-uitgevers in de Europese Economische Ruimte en Zwitserland die de implementatie voor resterende regelitems en een andere advertentieserver als hun primaire advertentieserver gebruiken, kunnen kwijtschelding van de advertentieweergavekosten van Ad Manager aanvragen. Deze instelling is beschikbaar voor uitgevers die zijn goedgekeurd voor de weergavemodus voor resterende regelitems.

bookmarkGa naar:

Wat is de implementatie voor resterende regelitems?

Resterende, of niet-gegarandeerde, regelitems zijn regelitems waarbij tussen de adverteerder en de uitgever geen garantie is gegeven dat het regelitem moet worden weergegeven. Een extern advertentienetwerk of een externe exchange die een geschikte advertentietag levert, kan worden vertegenwoordigd door een resterend regelitem dat concurreert op basis van een prijs die een uitgever opgeeft in Ad Manager.

Implementatie voor resterende regelitems verwijst specifiek naar uitgevers die Ad Manager uitsluitend gebruiken voor toegang tot Ad Exchange-vraag via resterende regelitems om te bieden tegen andere vraag die wordt ontvangen door hun primaire advertentieserver (de advertentieserver die wordt gebruikt om directe en reserveringsdeals weer te geven).

Wat zijn de advertentieweergavekosten van Ad Manager?

Ad Manager vereist dat uitgevers die de vertoningsdrempels voor display-, video- of mobiele-app-advertenties overschrijden, een betaald contract afsluiten om te betalen voor de extra vertoningen. De kosten die per vertoning worden geïnd, worden advertentieweergavekosten genoemd. Advertentieweergavekosten zijn een subset van de kostentypen die Google Ad Manager int van uitgevers.

Hoe worden de advertentieweergavekosten kwijtgescholden?

Als een goedgekeurde Europese uitgever de weergavemodus voor resterende regelitems aanzet voor het eigen netwerk, worden de advertentieweergavekosten van het account kwijtgescholden. Dit betekent dat de maandelijkse factuur van de uitgever aan het einde van de maand geen factuurregelitems bevat met betrekking tot advertentieweergavekosten.

Welke vraag is toegestaan als de weergavemodus voor resterende regelitems aanstaat?

Als een goedgekeurde Europese uitgever de weergavemodus voor resterende regelitems heeft aangezet voor het eigen netwerk:

Een verzoek indienen om de weergavemodus voor resterende regelitems aan te zetten

1. Vul dit formulier in en verstuur het om te bewijzen dat u een uitgever bent die aan al deze vereisten voldoet:
    • Uw bedrijf is geregistreerd in de Europese Economische Ruimte ('EER') of Zwitserland.
    • U gebruikt andere advertentieservers of SSP's dan Ad Manager om advertenties weer te geven voor gebruikers met een IP-adres in Frankrijk.
  2. Binnen 14 dagen laten we u per e-mail weten of u bent goedgekeurd.

De status van de weergavemodus voor resterende regelitems checken

Nadat u bent goedgekeurd voor de weergavemodus voor resterende regelitems, kunt u nagaan of de modus actief is:

1. Log in bij Google Ad Manager.
  2. Klik op Beheerder en dan Algemene instellingen
    Het tabblad Netwerkinstellingen is standaard geselecteerd.
  3. Naast 'Instellingen voor advertentieweergave' moet de schuifregelaar 'Weergavemodus voor resterende regelitems' aanstaan.
    Deze instelling is alleen-weergeven.

Weergavemodus voor resterende regelitems uitzetten

Als de weergavemodus voor resterende regelitems aanstaat en u deze wilt uitzetten:

1. Vul dit formulier in en verstuur het.
  2. Binnen 14 dagen laten we u per e-mail weten wanneer de weergavemodus voor resterende regelitems is uitgezet.