Google-tilin tai Gmail-palvelun palauttaminen

Jos unohdit käyttäjänimen tai salasanan tai et pysty vastaanottaamaan vahvistuskoodeja, palauta Google-tili näiden ohjeiden avulla. Sitten voit käyttää Gmailia, Kuvia, Google Playta ja muita palveluja.

Huom. Jos sait tilisi työpaikan, oppilaitoksen tai muun ryhmän kautta, nämä ohjeet eivät välttämättä toimi. Pyydä apua järjestelmänvalvojaltasi.

Unohtunut salasana

1. Palauta tili ohjeiden mukaan.
  2. Pyydä uusi salasana, kun sinua kehotetaan tekemään niin. Valitse vahva salasana, jota et ole käyttänyt aiemmin tililläsi. Lue lisätietoja vahvan salasanan luomisesta.

Kirjautumisen sähköpostiosoite unohtunut

1. Etsi käyttäjänimesi näiden ohjeiden mukaisesti. Tarvitset
    • tilin puhelinnumeron tai palauttamisen sähköpostiosoitteen
    • tiliisi liitetyn nimen kokonaisuudessaan.
  2. Vahvista tilin omistajuus ohjeiden mukaisesti.
  3. Näet luettelon mahdollisista käyttäjätunnuksista.

Joku muu käyttää tiliäsi

Jos uskot, että joku toinen käyttää Google-tiliäsi luvatta, katso ohjeet hakkeroidun tai kaapatun tilin palauttamiseen.

Kirjautuminen ei onnistu muusta syystä

Jos sinulla on jokin muu ongelma, katso kirjautumisohjeet.

Poistetun tilin palauttaminen

Jos poistit Google-tilisi äskettäin, palauta tili ohjeiden mukaisesti.

Kirjautuminen ei vieläkään onnistu

Uuden tilin luominen

Jos kirjautuminen ei onnistu, suosittelemme kokeilemaan näitä tilinpalautusvinkkejä.

Jos tilin palautus ei vieläkään onnistu, voit luoda uuden Google-tilin.

Vältä tilin ja salasanan palautuspalveluja

Tietoturvasyistä Google ei tarjoa kirjautumisapua puhelimitse. Emme tee yhteistyötä palvelujen kanssa, jotka väittävät auttavansa tili- tai salasana-asioissa. Älä koskaan kerro salasanaasi tai vahvistuskoodeja.