Googlen puhe- ja äänitoiminnan määritykset

Kun otat puhe- ja äänitoiminnan käyttöön, Google voi tallentaa puhettasi ja muuta ääntä Google-tilillesi.

Mitä puhe- ja äänitoimintaasi tallennetaan?

Google tallentaa puhettasi, muuta ääntä ja pari toimintoa edeltävää sekuntia käyttäessäsi seuraavanlaisia äänen aktivointikomentoja:

• Puhekomennot, esimerkiksi Ok Google
  • Mikrofonikuvakkeen koskettaminen.

Ääntä tallennetaan tilillesi vain, jos olet kirjautuneena sisään ja puhe- ja äänitoiminta on käytössä. Ääntä voidaan tallentaa myös silloin, kun laite on offline-tilassa.

Huom. Kaikki sovellukset eivät tue äänen tallentamista tilille.

Kuinka puhe- ja äänitoiminta parantaa kokemustasi

Parantaakseen puhehakujesi tuloksia Google käyttää puhe- ja äänitoimintaasi seuraaviin tarkoituksiin:

• käyttäjän puheäänen oppiminen
  • käyttäjän puhetavan oppiminen
  • Ok Googlen sanomisen tunnistaminen
  • puheentunnistuksen kehittäminen puhetta hyödyntävissä Google-tuotteissa.

Puhe- ja äänitoiminnan asettaminen päälle tai pois

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigointipaneelista Data ja personointi.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Puhe- ja äänitoiminta.
  4. Aseta puhe- ja äänitoiminta päälle tai pois päältä valitsimella.

Kun Puhe- ja äänitoiminta on pois käytöstä, äänisyötettä ei tallenneta Google-tilillesi, vaikka olet kirjautuneena sisään.

Puhe- ja äänitoiminnan katseleminen ja poistaminen

Puhe- ja äänitoimintasi on yksityistä ja nähtävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Puhe- ja äänitoiminnan näkeminen

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigointipaneelista Data ja personointi.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Puhe- ja äänitoiminta.
  4. Valitse Historiavalinnat. Tällä sivulla näet luettelon aiemmista äänisyötteistäsi ja niiden tallennusajat.

Jos näet Transkriptiota ei saatavilla ‑ilmoituksen, tapahtuman aikana oli liikaa taustamelua tai mikrofoni oli pois päältä.

Puhe- ja äänitoiminnan tallenteiden poistaminen

Tallenteiden poistaminen yksi kerrallaan

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigointipaneelista Data ja personointi.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Puhe- ja äänitoiminta.
  4. Valitse Historiavalinnat. Tällä sivulla näet luettelon aiemmista äänisyötteistäsi ja niiden tallennusajat.
  5. Valitse poistettavan tallenteen kohdalta Lisää Lisää ja sitten Poista.

Kaikkien tallenteiden poistaminen kerralla

1. Siirry Google-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta navigointipaneelista Data ja personointi.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑paneelista Puhe- ja äänitoiminta.
  4. Valitse Historiavalinnat. Tällä sivulla näet luettelon aiemmista äänisyötteistäsi ja niiden tallennusajat.
  5. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
  6. Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑kohdasta alanuoli Alanuoli ja sitten Koko historia.
  7. Valitse alareunasta Poista ja sitten Poista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita