Googlen puhe- ja äänitoiminnan määritykset

Kun otat puhe- ja äänitoiminnan käyttöön, Google voi tallentaa puhettasi ja muuta ääntä Google-tilillesi.

Mitä puhe- ja äänitoimintaasi tallennetaan?

Google tallentaa puhettasi, muuta ääntä ja pari toimintoa edeltävää sekuntia käyttäessäsi seuraavanlaisia äänen aktivointikomentoja:

• Puhekomennot, esimerkiksi Ok Google
  • Mikrofonikuvakkeen koskettaminen.

Ääntä tallennetaan tilillesi vain, jos olet kirjautuneena sisään ja puhe- ja äänitoiminta on käytössä. Ääntä voidaan tallentaa myös silloin, kun laite on offline-tilassa.

Huom. Kaikki sovellukset eivät tue äänen tallentamista tilille.

Kuinka puhe- ja äänitoiminta parantaa kokemustasi

Parantaakseen puhehakujesi tuloksia Google käyttää puhe- ja äänitoimintaasi seuraaviin tarkoituksiin:

• käyttäjän puheäänen oppiminen
  • käyttäjän puhetavan oppiminen
  • Ok Googlen sanomisen tunnistaminen
  • puheentunnistuksen kehittäminen puhetta hyödyntävissä Google-tuotteissa.

Puhe- ja äänitoiminnan käyttöönotto ja käytöstä poistaminen

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus and then Google and then Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot ja räätälöinti.
  3. Valitse Toimintojen hallinta ‑kohdasta Puhe- ja äänitoiminta.
  4. Ota asetus käyttöön tai pois käytöstä.

Kun Puhe- ja äänitoiminta on pois käytöstä, äänisyötettä ei tallenneta Google-tilillesi, vaikka olet kirjautuneena sisään.

Puhe- ja äänitoiminnan katseleminen ja poistaminen

Puhe- ja äänitoimintasi on yksityistä ja nähtävissä vain, jos olet kirjautuneena Google-tilillesi.

Puhe- ja äänitoiminnan katseleminen

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus and then Google and then Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot ja räätälöinti.
  3. Valitse Toiminta ja aikajana ‑kohdasta Omat tapahtumat.
  4. Valitse hakukentän alapuolelta Suodata päivämäärän ja tuotteen mukaan.
  5. Poista valinta Kaikki tuotteet ‑ruudusta.
  6. Valitse Assistant- ja Puhe ja ääni ‑ruudut. Jos näitä tuotteita ei näy, niihin liittyviä tapahtumia ei ole tallennettu tilillesi.
  7. Valitse Käytä.
  8. Näet luettelon aiemmista äänisyötteistäsi ja niiden tallennusajat.

Jos näet Transkriptiota ei saatavilla ‑ilmoituksen, tapahtuman aikana oli liikaa taustamelua tai mikrofoni oli pois päältä.

Puhe- ja äänitoiminnan tallenteiden poistaminen

Tallenteiden poistaminen yksi kerrallaan

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus and then Google and then Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot ja räätälöinti.
  3. Valitse Toiminta ja aikajana ‑kohdasta Omat tapahtumat.
  4. Valitse hakukentän alapuolelta Suodata päivämäärän ja tuotteen mukaan.
  5. Poista valinta Kaikki tuotteet ‑ruudusta.
  6. Valitse Assistant- ja Puhe ja ääni ‑ruudut. Jos näitä tuotteita ei näy, niihin liittyviä tapahtumia ei ole tallennettu tilillesi.
  7. Valitse Käytä.
  8. Valitse poistettavan tallenteen kohdalta Lisää Lisää Ja sitten Poista.

Kaikkien tallenteiden poistaminen kerralla

1. Valitse Android-puhelimen tai ‑tabletin Asetukset-sovellus Asetukset-sovellus and then Google and then Google-tili.
  2. Valitse yläreunasta Tiedot ja räätälöinti.
  3. Valitse Toiminta ja aikajana ‑kohdasta Omat tapahtumat.
  4. Valitse hakukentän alapuolelta Suodata päivämäärän ja tuotteen mukaan.
  5. Poista valinta Kaikki tuotteet ‑ruudusta.
  6. Valitse Assistant- ja Puhe ja ääni ‑ruudut. Jos näitä tuotteita ei näy, niihin liittyviä tapahtumia ei ole tallennettu tilillesi.
  7. Valitse Käytä.
  8. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää Ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
  9. Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑kohdasta alanuoli Alanuoli Ja sitten Koko historia.
  10. Valitse alareunasta Poista Ja sitten Poista.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita