Google-asetusten ylläpito

Jos puhelimesi käyttää Google Play Palveluita, voit ylläpitää Google-sovelluksiasi ja ‑palveluitasi Google-asetuksissa.

Huom. Osa näistä ohjeista koskee vain Android 8.0:aa ja sitä uudempia versioita. Katso, kuinka voit tarkistaa laitteesi Android-version.

Google-asetusten avaaminen

Valitse toinen näistä puhelimestasi riippuen:

• Avaa puhelimen Asetukset-sovellus Ja sitten Google.
  • Avaa erillinen Google-asetukset-sovellus Google-asetukset.

Google-asetusten ylläpito

Tärkeää: Asetuksissa voi olla puhelinkohtaisia eroja. Lisätietoja saat laitteen valmistajalta.

Tili

1. Valitse Tili-kohdasta Google-tili.
  2. Vieritä haluamasi välilehden kohdalle sivun yläosassa.
  3. Valitse välilehti:

Palvelut

Vieritä Palvelut-kohdassa alaspäin ja kosketa haluamaasi palvelua. Esimerkki:

Sovellusdatan tyhjentäminen

Jos kyseessä on jonkun muun kuin Googlen kehittämä sovellus, voit poistaa sen datan Google-tililtäsi. Valitse Google-asetusten päänäytöltä Lisää Lisää Ja sitten Tyhjennä sovellusdataLue lisää tilan vapauttamisesta..

Käyttö‑ ja diagnostiikkatiedot

Voit lähettää laitteen käyttöä ja toimintaa koskevia tietoja Googlelle. Tietojen jakaminen auttaa Googlea parantamaan Androidin käyttökokemusta kaikille. Valitse Google-asetusten päänäytöltä Lisää Lisää Ja sitten Käyttö‑ ja diagnostiikkatiedotLue lisää tietojen jakamisesta Androidin kehittämiseksi..