Løs problemer med tredjepartstilknytninger på din Google-konti

Denne vejledning kan hjælpe dig med at finde og løse de problemer, du oplever, når du bruger Log ind med Google til at logge ind i tredjepartsapps og -tjenester, eller når du giver tredjepartsapps og -tjenester adgang til nogle af dine data. En tredjepart er en virksomhed eller udvikler, der ikke er Google.

Få flere oplysninger om Log ind med Google og om, hvordan du giver tredjepartsapps delvis adgang til din Google-konto.

Find og løs problemer med at logge ind

Vigtigt!

• Hvis du vil bruge Log ind med Google eller give adgang til nogle af dine data, skal du logge ind på din Google-konto.
  • Når du logger ind med Google eller giver adgang til nogle af dine data, forbliver din Google-konto og tredjepartskonto adskilt.

Hvis du oplever et problem med dine tredjepartstilknytninger, skal du finde ud af, om problemet skyldes din Google-konto eller tredjepartskontoen.

Din Google-konto eller tredjepartskonto er suspenderet eller deaktiveret

Når du forsøger at bruge Log ind med Google eller give adgang til nogle af dine data, kan du få vist en meddelelse om, at din konto er deaktiveret eller suspenderet. Du bør først tjekke, om din Google-konto er deaktiveret. Hvis den ikke er det, har tredjeparten muligvis deaktiveret din konto på tredjepartens website.

• Sådan finder du ud af, om din Google-konto er deaktiveret:
    • Prøv at logge ind på din Google-konto. Hvis din Google-konto er deaktiveret, når du prøver at logge ind, vises meddelelsen "Kontoen er deaktiveret".
    • Tjek dine logins til Google-tjenester. Hvis du f.eks. kan logge ind på din Google-kontos Gmail-adresse, er din Google-konto ikke deaktiveret.
    • Hvis du har gemt en anden mailadresse på din Google-konto, kan du tjekke, om der er en mail om, at din Google-konto er blevet deaktiveret.
  • Hvis din Google-konto er deaktiveret:
    • Prøv at logge ind i appen eller tjenesten på en anden måde.
      • Spørg tredjeparten, om du kan bruge en mailadresse og en adgangskode eller en anden loginmetode.
    • Se, hvordan du gendanner din konto.
  • Hvis tredjeparten suspenderer din konto: Du kan få hjælp ved at kontakte udvikleren direkte.
Din Google-konto er slettet
  • Dine data fra Log ind med Google slettes også, hvilket omfatter dine loginoplysninger til tredjepartswebsitet. Det betyder, at du ikke længere kan bruge knappen Log ind med Google til at logge ind med den slettede konto.
  • Selv hvis din Google-konto slettes, kan du muligvis stadig få adgang til din separate tredjepartskonto på en anden måde. Prøv at logge ind i appen eller tjenesten med et brugernavn og en adgangskode, eller kontakt udvikleren direkte. Du kan også prøve at oprette nye loginoplysninger på tredjepartswebsitet.
  • Hvis du sletter din Google-konto, sletter du også alle tilknyttede tredjepartsforbindelser. Tredjepartsappen eller -tjenesten kan gemme oplysninger, du tidligere har delt med tredjeparten. Du er muligvis nødt til at anmode tredjepartsappen om at slette eventuelle data, som tredjeparten allerede har.
Din tredjepartskonto er slettet
  • Hvis du sletter din tredjepartskonto, påvirkes din Google-konto ikke, da tredjepartskonti og Google-konti er uafhængige af hinanden.
  • Tredjeparten underretter ikke Google – heller ikke selvom du har brugt Log ind med Google til at oprette den pågældende konto. Af din Google-konto fremgår det muligvis stadig, at appen eller tjenesten er knyttet til din konto.
  • Gennemgå tredjepartens servicevilkår for at finde ud af, hvordan tredjeparten håndterer dine data. Nogle tredjeparter deaktiverer bare din konto. Andre sletter dine data fra deres tjeneste.
    • Hvis dine data slettes, skal du oprette en ny konto i appen eller tjenesten. Du kan stadig bruge Log ind med Google til at gøre dette, men du skal muligvis bruge en anden Google-konto.
  • Hvis du vil stoppe med at dele dine data med en tredjepartsapp eller -tjeneste, skal du fjerne tredjeparten fra din side til administration af forbindelser. Denne handling tilbagekalder den adgang, du tidligere har givet tredjeparten.
Du kan ikke bruge Log ind med Google på en eksisterende tredjepartskonto

Hvis du allerede har en konto i en app eller tjeneste og forsøger at bruge Log ind med Google, får du muligvis en fejlmeddelelse.

Tredjepartstjenester anvender Log ind med Google på forskellige måder. Nogle tjenester understøtter ikke forskellige loginmetoder for den samme konto. Hvis du oplever dette problem, skal du kontakte udvikleren direkte.

Forstå og løs problemer med fejlkoder

Hvis du er logget ind på din Google-konto, men stadig ikke kan bruge Log ind med Google eller give tredjeparter adgang til dine kontodata, vil du muligvis få vist en fejlkode og en fejlmeddelelse.

Visse problemer, der forårsager en fejlmeddelelse, kan være uden for Googles kontrol. F.eks. kan den app eller tjeneste, du vil bruge, være konfigureret på en usikker måde, som Google ikke tillader. Fejlkoder hjælper dig med at forstå, hvorfor du ikke kan logge ind eller give adgang til dine data, så du kan løse problemet eller kontakte udvikleren direkte for at finde en løsning.

400 access_ not _configured

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 access_not_configured", er appen ikke konfigureret korrekt af en Workspace for Education-administrator.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Hvis dette er en app, du forventer at kunne bruge, skal du kontakte Workspace-administratoren for at konfigurere adgang til appen.

400 admin_policy_enforced

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 admin_policy_enforced", tillader administratoren af din konto ikke, at du bruger Log ind med Google eller deler nogle af dine organisationsspecifikke data med appen. Dette kan ske, når du bruger en konto fra arbejdet eller en anden organisation. Nogle gange er det kun bestemte apps, der blokeres.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Hvis du mener, at du burde have adgang til appen, skal du kontakte din organisations Google Workspace-administrator.

400 invalid_request

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 invalid_request" eller "Adgangen er blokeret: Appen har sendt en ugyldig anmodning", bruger appen en godkendelsesmetode, som Google ikke tillader.

Google giver dig mulighed for at logge ind og dele dine Google-kontodata med tredjepartsapps og -tjenester på en sikker måde. Af hensyn til din kontosikkerhed blokerer Google apps, der kan udgøre en risiko for din konto.

Tip! Se, hvordan Log ind med Google deler dine data på en sikker måde.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

400 invalid_scope

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 invalid_scope", anmoder appen om en tilladelse, som vi ikke genkender, eller som appen ikke har tilladelse til at anmode om.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem i appen. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

400 invalid_user

Den brugerkonto, der bruges, er inaktiv.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Brug en anden gyldig og aktiv Google-konto.

400 origin_mismatch eller 400 redirect_uri_mismatch

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 origin_mismatch" eller "400 redirect_uri_mismatch", kan et af følgende være tilfældet:

• Udvikleren af appen eller tjenesten har ikke konfigureret sin app korrekt
  • Appen har forsøgt at få adgang til dine data på en måde, der er i strid med vores politikker

Af hensyn til din kontosikkerhed skal tredjeparter registrere deres app hos os, inden de kan bruge Log ind med Google. De skal også følge vores sikkerhedsstandarder og overholde vores politikker. Hvis en app ikke overholder disse politikker, kan den først benytte Log ind med Google, når appudvikleren har løst problemet.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

400 policy_enforced

Hvis du får fejlmeddelelsen "400 policy_enforceed", kan din Google-konto være en del af programmet Avanceret beskyttelse. Af hensyn til din kontosikkerhed tillader denne sikkerhedsfunktion ikke, at de fleste tredjepartsapps eller -tjenester kan få adgang til dine Google-kontodata.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Du skal afmelde programmet Avanceret beskyttelse for at løse dette problem. Det betyder, at du går glip af programmets sikkerhedsfordele.

401-fejlene invalid_client, deleted_client, disabled_client

Hvis du får en fejl, der starter med "401", skyldes det som regel, at udvikleren ikke har registreret sin app hos Google på korrekt vis.

Af hensyn til din kontosikkerhed beder Google tredjepartsudviklerne om at registrere deres apps, inden de kan benytte Log ind med Google eller anmode om adgang til nogle af dine data. Vi deler først dine oplysninger med udvikleren, når vedkommende har registreret sin app hos os.

Du kan f.eks. få vist følgende fejlmeddelelser:

• 401 Invalid_client: Appen stemmer ikke overens med oplysningerne i dens registrering, eller også har udviklerne ikke givet Google alle de nødvendige oplysninger.
  • 401 deleted_client: Appen eller tjenesten er ikke længere registreret hos Google.
  • 401 disabled_client: Appen er blokeret.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

403 access_denied

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 access_denied", er du ikke autoriseret til at bruge Log ind med Google eller dele nogle kontodata med appen. Det kan skyldes følgende årsager:

• Appen er i testtilstand, og udvikleren har ikke tilføjet dig som testbruger.
  • Den type Google-konto, du er logget ind på, giver dig ikke mulighed for at bruge Log ind med Google eller dele nogle af dine kontodata.
    • F.eks. kan et barns konto ikke bruge Log ind med Google uden tilladelse fra en forælder eller værge.
    • Din organisationsadministrator kan også forbyde dig at bruge Log ind med Google eller dele visse kontodata med bestemte apps.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

• Brug en anden kontotype til at logge ind i appen.
403 disallowed_useragent

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 disallowed_useragent", anvender appen indlejrede webvisninger. Nogle udviklere bruger webvisninger til at vise webindhold i en app. Indlejrede webvisninger udgør en sikkerhedsrisiko, fordi de kan give tredjeparter adgang til og ændre kommunikationen mellem dig og Google.

Af hensyn til din kontosikkerhed har Google pr. 30. september 2021 forbudt brugen af indlejrede webvisninger.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem i appen. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

Hvis appen har et website, kan du prøve at logge ind på det via din browser.

403 invalid_account

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 invalid_account", kan det betyde, at din Google-konto er deaktiveret.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Tjek, om din Google-konto er blevet deaktiveret.

Se, hvordan du gendanner din konto, hvis din konto er deaktiveret.

403 org_internal

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 org_internal", er det kun medlemmer af en bestemt virksomhed eller organisation, som kan bruge appen. F.eks. kan en organisation tillade, at det udelukkende er mailadresser, der ender på @eksempel.com, som kan få adgang til appen eller tjenesten.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Hvis du er medlem af organisationen, skal du skifte til din medlemskonto.

403 rate_limit_exceeded

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 rate_limit_exceeded", har denne app nået grænsen for antal logins i øjeblikket. Google begrænser, hvor hurtigt en app kan anskaffe sig nye brugere.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Du kan prøve at logge ind igen senere eller bede udvikleren om at hæve denne apps grænse for antal logins.

403 restricted_client

Hvis du får fejlmeddelelsen "403 restricted_client", er tredjepartsappen ikke konfigureret korrekt. Af hensyn til din kontosikkerhed beder Google tredjepartsudviklerne om at opfylde visse sikkerhedskrav.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Det er kun tredjepartsudvikleren, der kan løse dette problem. Kontakt udvikleren direkte for at rapportere fejlen.

500 internal_failure

Der opstod en fejl under behandlingen af denne anmodning.

Hvad kan du gøre ved dette problem?

Prøv igen senere.

Løs andre problemer med en tredjepartsapp eller -tjeneste

Nogle gange kan du logge ind på et tredjepartswebsite med Google, men stadig ikke bruge appen eller tjenesten. Google står ikke for at levere de tjenester, der tilbydes af tredjeparten, så i de fleste tilfælde skyldes dette problem noget, som ligger uden for Googles kontrol. Vi hjælper kun appen eller websitet med at tjekke din identitet.

Her er nogle eksempler på problemer med en app eller tjeneste:

• Du har købt en film i en tredjepartstjeneste, men kan ikke se den.
  • Du kan ikke købe noget på et tredjepartswebsite.
  • Du har delt dine Google Kalender-data med en kalenderapp, men dine begivenheder vises ikke i appen.
  • Du har delt et Google-billede med en billedredigeringsapp, men billedet indlæses ikke.

Hvis du oplever denne slags problemer, kan du kontakte udvikleren direkte.

Kontakt en tredjepartsappudvikler

Sådan finder du en tredjepartsudviklers kontaktoplysninger:

1. Gå til appen eller tjenesten.
  2. Klik på Log ind med Google eller knappen med opfordring til handling for at dele nogle af dine Google-data.
    • Du skal muligvis logge ud af appen eller tjenesten for at se skærmen Log ind med Google.

Du kan finde udviklerens mailadresse ved at vælge appens eller websitets navn øverst på den næste skærm. I nogle tilfælde er udviklerens mailadresse muligvis ikke tilgængelig.

Screenshot of developer email

Beskyt en hacket eller kompromitteret konto

• Hvis du mener, at nogen har hacket din Google-konto: Følg vejledningen i, hvordan du beskytter en kompromitteret Google-konto.
    • Hvis din Google-konto bliver hacket, kan en anden muligvis bruge din konto til at logge ind i en tredjepartsapp eller -tjeneste. Øg kontosikkerheden ved at aktivere totrinsverificering.
    • Google hjælper med at beskytte dine tilknyttede konti takket være Beskyttelse på tværs af konti. Dette program registrerer mistænkelige hændelser og deler sikkerhedsnotifikationer med kompatible tredjepartsapps og -tjenester, der er knyttet til din Google-konto.
  • Hvis du tror, at nogen har hacket din tredjepartskonto, kan du kontakte udvikleren direkte.

Relaterede ressourcer

true
Velkommen til din Google-konto!

Vi kan se, at du har en ny Google-konto. Få flere oplysninger om, hvordan du får en bedre oplevelse med din Google-kontotjekliste.