Geluidsversterker gebruiken

Gebruik Geluidsversterker op uw Android-apparaat met een bedrade hoofdtelefoon om de geluiden in uw omgeving te filteren, te verbeteren en te versterken.

Geluidsversterker downloaden en inschakelen

Opmerking: Als u een Pixel 3 heeft, gaat u verder met het onderstaande gedeelte over de Pixel 3.

1. Download Geluidsversterker via Google Play.
  2. Sluit de bedrade hoofdtelefoon aan op uw Android-apparaat.
  3. Tik op Geluidsversterker Geluidsversterker.

Pixel 3: Geluidsversterker inschakelen

Geluidsversterker is al geïnstalleerd op uw telefoon. Ga als volgt aan de slag:

1. Open de app Instellingen Instellingen-app op uw apparaat.
  2. Tik op Toegankelijkheid en vervolgens op Geluidsversterker.
  3. Tik op Service gebruiken
  4. Tik op OK om de rechten te accepteren.
  5. Sluit een bedrade hoofdtelefoon aan op uw apparaat.
  6. Tik onderaan het scherm op de knop Toegankelijkheid Toegankelijkheid
    • Als er geen knop Toegankelijkheid op uw scherm wordt weergegeven, tikt u op Geluidsversterker Geluidsversterker of bekijkt u meer informatie over hoe u de knop Toegankelijkheid kunt vinden
    • Als u meerdere toegankelijkheidstools heeft ingeschakeld die de knop Toegankelijkheid gebruiken, tikt u op de knop en houdt u deze vast om te schakelen tussen de tools.

De instellingen voor Geluidsversterker wijzigen

U kunt het volume en de afstemmingsniveaus aanpassen aan uw huidige omgeving.

1. Ga naar het gedeelte Apps op uw apparaat.
  2. Tik op de Geluidsversterker-app Geluidsversterker.

In de instellingen van Geluidsversterker zijn de volgende opties beschikbaar:

• Versterking onderbreken: Tik op Onderbreken Onderbreken.
  • De geluidsinstellingen wijzigen: Op het tabblad Geluid kunt u de opties Boosten en Finetunen wijzigen om de instellingen te vinden die het beste bij u passen.
  • Oren afzonderlijk aanpassen: Schakel Pas beide oren afzonderlijk aan op het tabblad Geluid in om instellingen afzonderlijk toe te passen voor de rechter- en linkeraudio.
  • Ongewenste geluiden beperken: Wijzig het ruisonderdrukkingsniveau op het tabblad Achtergrondgeluid.

Als u de instellingen voor Geluidsversterker snel wilt bekijken, veegt u omlaag vanaf de bovenkant van het scherm en tikt u op de melding voor Geluidsversterker.