Ondertiteling

U kunt ondertiteling voor uw apparaat inschakelen en opties voor ondertiteling opgeven (taal, tekst en stijl).

Ondertiteling inschakelen

1. Open de app Instellingen van uw apparaat Instellingen-app
  2. Tik op Toegankelijkheid en vervolgens op Ondertiteling.
  3. Tik bovenaan op de schakelaar Aan/Uit.

Ondertitelingsinstellingen wijzigen

Wanneer ondertiteling is ingeschakeld, kunt u de volgende instellingen aanpassen via Instellingen en dan Toegankelijkheid en dan Ondertiteling.

• Taal: selecteer de taal waarin u ondertiteling wilt weergeven.
  • Tekstgrootte: selecteer de grootte voor uw ondertitelingstekst.
  • Ondertitelingsstijl: selecteer de stijl en kleur voor uw ondertitelingstekst en achtergrond.

Uw ondertitelingsinstellingen zijn mogelijk niet van toepassing op bepaalde apps.