Find hjælpefunktioner i kvikmenuen

Hvis du føjer dine foretrukne hjælpefunktioner til kvikmenuen, kan du nemt finde dem ved at stryge ned fra toppen af skærmen.

Du kan tilføje:

• Farvekorrigering: Hjælper din enhed med at kompensere for farveblindhed.
  • Ombytning af farver: Ændrer farverne på skærmen.
  • Ekstra dæmpet belysning: Dæmper belysningen på din skærm, så den er mere behagelig at læse.
  • Enhåndstilstand: Naviger lettere på din telefon med én hånd.
  • Live transskribering: Registrerer tale og lyd, så du kan læse det som tekst på skærmen.
  • Lydforstærker: Forstærker lyden i støjende omgivelser.
  • Lydnotifikationer: Tjekker, om der er lyde i dine omgivelser, f.eks. en røgalarm, der bipper, eller en dørklokke, der ringer.
  • Livetekstning: Føjer automatisk undertekster til tale på din enhed fra medier som f.eks. videoer, podcasts, telefonopkald og lydbeskeder.

Åbn Hurtige indstillinger

1. Du kan se de første par indstillinger ved at stryge nedad fra toppen af skærmen.
  2. Stryg nedad igen for at se hele din Kvikmenu.

Slå indstillinger til eller fra

• Du slår en indstilling til eller fra ved at trykke på den. Nedtonede indstillinger er deaktiveret.
  • Du kan få flere valgmuligheder for en indstilling ved at holde den nede.

Tilføj, fjern eller flyt en indstilling

1. Stryg nedad fra toppen af skærmen to gange.
  2. Tryk på Rediger Rediger nederst til venstre.
  3. Hold fingeren nede på indstillingen.
  4. Træk indstillingen til den ønskede placering.
    • Du kan tilføje en indstilling ved at trække den op fra "Tilføj felter ved at holde dem nede og trække".
    • Du kan fjerne en indstilling ved at trække den ned til "Træk herhen for at fjerne".
Tip! Nogle apps spørger muligvis, om du vil tilføje deres ikon som et felt i din kvikmenu. Du kan altid fjerne dem eller tilføje dem igen.