Skicka meddelanden till användaren

Som administratör för organisationens Google Workspace- eller Cloud Identity-tjänst kan du skicka e-postmeddelanden till en eller flera användare när du vill kommunicera med personer i organisationen.

Skicka e-postmeddelanden

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. På administratörskonsolen går du till menyn följt av Katalogföljt avAnvändare.
  3. På listan Användare markerar du rutan för varje användare du vill skicka ett meddelande till.

Tips! Om alla användare tillhör samma organisationsenhet väljer du den till vänster för att lättare hitta användarna. (Du måste kanske klicka på  längst upp till vänster för att se organisationsträdet.)Om användarna finns i olika organisationsenheter väljer du Användare från alla organisationsenheter till vänster.

4. Överst på sidan klickar du på Skicka e-post till utvalda användare och skickar meddelandet.

Obs! Du kan även skicka ett e-postmeddelande från en användares kontosida: På listan Användare klickar du på användarens namn. Klicka till vänster på Mer E-post.