Konfigurera Google Workspace för organisationen

När du har registrerat dig för Google Workspace följer du anvisningarna nedan för att komma igång. Leta upp din utgåva och typ av verksamhet nedan.

Business-utgåvor

Gäller för Business Starter-, Standard- och Plus-utgåvor.

Välj företagsstorlek och kom igång

Snabbstart för enmansföretag (1 användare)

Skapa din Gmail-företagsadress, börja använda onlinedokument med mera.

Snabbstartsguide

Snabbstart för småföretag (2–9 användare)

Lägg till användarkonton för ditt team, delta i videosamtal och jobba med Microsoft-dokument.

Snabbstartsguide

Implementering för medelstora företag (10–300 användare)

Lägg till flera användare samtidigt, synkronisera med Microsoft Exchange eller Outlook, migrera användarnas data och konfigurera teamdelning och ökad säkerhet.

Snabbstartsguide

Enterprise-utgåvor

Implementering för stora företag (över 300 användare)

Få avancerade tekniska guider och migreringsguider och resurser för ändringshantering. Eller hitta en partner som hjälper dig att implementera Google Workspace.

Implementeringsguider

Skolor och ideella organisationer

Implementering på utbildningsinstitutioner

Om din skola har en G Suite for Education- eller Enterprise for Education-utgåva använder du den här guiden för att konfigurera- appar – Gmail , Dokument, Drive, Kalender, Meet med mera – samt utbildningsverktyg och tjänster för lärare och elever.

Snabbstartsguide

Ideell organisation

Om din organisation använder G Suite for Nonprofits använder du den här guiden för att konfigurera och arbeta effektivt med dina nya tjänster.

Snabbstartsguide

Essentials-utgåvan

" "

Essentials (domänverifierad)

Om du använder Google Meet, Drive-lagring och dokumentredigerare online med Essentials-utgåvan använder du den här guiden för att låsa upp avancerade affärsfunktioner för domänen och konfigurera dem för organisationen.

Snabbstartsguide

Varumärkes- och aviseringsinställningar

Se även