Google Workspace instellen voor uw organisatie

Nadat u zich heeft aangemeld voor Google Workspace, gaat u als volgt aan de slag. Zoek hieronder uw versie en type bedrijf.

Business-versies

Geldt voor Business Starter, Standard en Plus.

Kies de grootte van uw bedrijf om aan de slag te gaan

Snel aan de slag voor zelfstandig ondernemers (1 gebruiker)

Stel uw zakelijke Gmail-adres in, ga aan de slag met online documenten en meer.

Snelstartgids

Snel aan de slag voor kleine bedrijven (2 tot 9 gebruikers)

Voeg gebruikersaccounts toe voor uw team, voer videogesprekken en werk met Microsoft-documenten.

Snelstartgids

Implementatie in middelgrote bedrijven (10 tot 300 gebruikers)

Voeg gebruikers met meerdere tegelijk toe, synchroniseer met Microsoft Exchange of Outlook, migreer de gegevens van gebruikers en stel delen voor teams en aanvullende beveiliging in.

Snelstartgids

Enterprise-versies

Implementatie voor grote bedrijven (meer dan 300 gebruikers)

Bekijk uitgebreide technische en migratiegidsen en bronnen voor verandermanagement. Of zoek een partner die u kan helpen Google Workspace te implementeren.

Implementatiehandleidingen

Scholen en non-profitorganisaties

Implementatie voor onderwijsinstellingen

Als uw school een G Suite for Education- of Enterprise for Education-versie heeft, gebruikt u deze gids om -apps in te stellen (Gmail, Documenten, Drive, Agenda, Meet en meer) en educatieve tools en services voor docenten en leerlingen toe te voegen.

Snelstartgids

Non-profitorganisatie

Als uw organisatie G Suite for Nonprofits heeft, gebruikt u deze gids om de nieuwe services in te stellen en efficiënt te gebruiken.

Snelstartgids

Essentials-versie

" "

Essentials (domeingeverifieerd)

Als u Google Meet, Drive-opslag en online Editors voor Documenten gebruikt met de Essentials-versie, gebruikt u deze gids om geavanceerde zakelijke functies toe te voegen voor uw domein en deze in te stellen voor uw organisatie.

Snelstartgids

Voorkeuren voor branding en meldingen

Zie ook