G Suite instellen voor uw organisatie

Nadat u zich heeft aangemeld voor G Suite, gaat u als volgt aan de slag.

Kies de grootte van uw bedrijf om aan de slag te gaan

Snel aan de slag voor zelfstandig ondernemers (1 gebruiker)

Stel uw zakelijke Gmail-adres in, ga aan de slag met online documenten en meer.

Aan de slag

Snel aan de slag voor kleine bedrijven (2 tot 9 gebruikers)

Voeg gebruikersaccounts toe voor uw team, voer videogesprekken en werk met Microsoft-documenten.

Aan de slag

Implementatie in middelgrote bedrijven (10 tot 250 gebruikers)

Voeg gebruikers met meerdere tegelijk toe, synchroniseer met Microsoft® Exchange® of Outlook®, migreer de gegevens van gebruikers en stel delen voor teams en aanvullende beveiliging in.

Aan de slag

Zakelijke implementatie (meer dan 250 gebruikers)

Bekijk uitgebreide technische en migratiegidsen en bronnen voor verandermanagement. Of zoek een partner die u kan helpen G Suite te implementeren.

Aan de slag

Implementatie voor onderwijsinstellingen

Gebruik G Suite-apps (Gmail, Documenten, Drive, Agenda, Meet en meer) en educatieve tools en services waarmee docenten en leerlingen kunnen samenwerken en samen kunnen leren.

Aan de slag

Non-profitorganisaties

Als uw organisatie G Suite for Nonprofits gebruikt, kunt u deze snelstartgids gebruiken om de nieuwe services in te stellen en efficiënt te gebruiken.

Aan de slag

Voorkeuren voor branding en meldingen

Zie ook