G Suite instellen voor uw organisatie

Beheert u voor het eerst G Suite voor een organisatie? Kies de grootte van uw bedrijf om aan de slag te gaan.

Snel aan de slag voor zelfstandig ondernemers (1 gebruiker)

Heeft u zich net aangemeld voor een proefperiode van G Suite? Stel Gmail in, start uw eerste videomeeting en haal het meeste uit de nieuwe services.

Aan de slag

Snel aan de slag voor kleine bedrijven (2 tot 9 gebruikers)

Stel G Suite in voor een klein team. U kunt gebruikers toevoegen, videogesprekken voeren met Hangouts Meet, grote bestanden delen, services in- of uitschakelen en werken in Microsoft-documenten.

Aan de slag

Implementatie in middelgrote bedrijven (10 tot 250 gebruikers)

Als u meerdere werknemers heeft of werkt met Microsoft® Exchange® of Outlook®, bekijkt u hoe u gebruikers kunt toevoegen, e-mails kunt laten doorsturen naar Gmail, gegevens kunt migreren en aanbevolen instellingen voor delen en beveiliging voor teams kunt instellen.

Aan de slag

Zakelijke implementatie (meer dan 250 gebruikers)

Bekijk hoe de implementatie en veranderingen eruitzien, bekijk technische en migratiedocumentatie, download bronnen voor verandermanagement of zoek een partner die u kan helpen G Suite in te stellen.

Aan de slag

quickstart guide for nonprofits

Non-profitorganisatie

Als uw organisatie G Suite for Nonprofits gebruikt, kunt u deze snelstartgids gebruiken om de nieuwe services in te stellen en efficiënt te gebruiken.

Aan de slag

Zie ook