Slutföra konfigurationen av G Suite

Om du har registrerat dig för G Suite men inte slutfört konfigurationen kan du fortsätta där du slutade.

Återuppta konfigureringen

1. Logga inGoogles administratörskonsol.

Logga in med ditt administratörskonto (slutar inte på @gmail.com).

2. Klicka överst på startsidan för administratörskonsolen för att fortsätta konfigureringen.En röd cirkel markerar Konfigurera administratörskonsol. Klicka här för att komma igång. Alternativ högst upp på administratörskonsolen.
  3. Välj ett av följande alternativ: