Google Workspace instellen voor uw organisatie

Nadat u zich heeft aangemeld voor Google Workspace, gaat u als volgt aan de slag. Zoek hieronder uw versie en type bedrijf.

Individual-versie

Voor zelfstandig ondernemers die geen domein hebben en een persoonlijk domein gebruiken, zoals gmail.com, hotmail.com of yahoo.com. Ga naar het Helpcentrum van Google Workspace Individual.

Business-versies

Geldt voor Business Starter, Business Standard en Business Plus-versies.

Bekijk deze installatiehandleidingen om uw Business-versie te gebruiken met een geverifieerd domein. Kies de grootte van uw bedrijf om aan de slag te gaan.

Snel aan de slag voor zelfstandig ondernemers (1 gebruiker)

Stel uw zakelijke Gmail-adres in voor het domein waarvan u de eigenaar bent, ga aan de slag met online documenten en meer.

Snelstartgids

Snel aan de slag voor kleine bedrijven (2 tot 9 gebruikers)

Voeg gebruikersaccounts toe voor uw team, voer videogesprekken en werk met Microsoft-documenten.

Snelstartgids

Implementatie in middelgrote bedrijven (10 tot 300 gebruikers)

Voeg gebruikers met meerdere tegelijk toe, synchroniseer met Microsoft Exchange of Outlook, migreer de gegevens van gebruikers en stel delen voor teams en aanvullende beveiliging in.

Snelstartgids

Enterprise-versies

Implementatie voor grote bedrijven (meer dan 300 gebruikers)

Volg het uitrolplan van 90 dagen om uw gebruikers te laten kennismaken met Google Workspace, services en gegevensmigratie te testen en uw hele organisatie over te zetten. Of zoek een partner die u kan helpen Google Workspace te implementeren.

Implementatiehandleiding

Scholen en non-profitorganisaties

Implementatie voor onderwijsinstellingen

Als uw school de Google Workspace for Education Fundamentals- of Google Workspace for Education Plus-versie heeft, gebruikt u deze handleiding om apps in te stellen (zoals Gmail, Documenten, Drive, Agenda en Meet) en educatieve tools en services voor docenten en leerlingen toe te voegen.

Snelstartgids

Non-profitorganisaties

Als uw organisatie de Nonprofits-versie heeft, gebruikt u deze handleiding om de nieuwe services in te stellen en efficiënt te gebruiken.

Snelstartgids

Essentials-versie

Essentials (domeingeverifieerd)

Als u Google Meet, Drive-opslag en online Editors van Documenten gebruikt met een Essentials-versie, gebruikt u deze handleiding om geavanceerde zakelijke functies toe te voegen voor uw domein en deze in te stellen voor uw organisatie.

Snelstartgids

Voorkeuren voor branding en meldingen