Beräknad kostnad högre än jag förväntade mig

När jag konfigurerar betalningsmetod för en prenumeration på Google Workspace eller Cloud Identity-premiumversionen och väljer en faktureringsplan blir den beräknade månadskostnaden högre än jag förväntade mig.

Minska antalet användare

Din månadsbetalning baseras på hur många användarkonton du har på administratörskonsolen när du konfigurerar fakturering. Om du vill sänka din beräknade kostnad när du konfigurerar fakturering minskar du antalet användarkonton eller licenser som du debiteras för:

Ange en kampanjkod

Vissa Google-partner kan erbjuda kampanjkoder som ger rabatt på en prenumeration. Du får rabatten genom att ange din kampanjkod när du konfigurerar fakturering.

Överväg att välja årsavgiften

Om du har en stor organisation kan du registrera dig för årsavgiften.

Om årsavgift är tillgänglig eller inte beror på din prenumeration och hur du registrerade dig för tjänsten. Läs mer om årsavgift.