Business-utgåvor

Professionella kontorsverktyg för upp till 300 användare

Google Workspace erbjuder dessa prenumerationsalternativ för små till medelstora organisationer. Du kan använda valfri Business-utgåva med din domän eller enbart med en e-postadress för företaget. Om du registrerar dig med din e-post är vissa funktioner, som Gmail och Google Kalender, inte tillgängliga om du inte verifierar domänen i efterhand. I den här artikeln beskrivs de funktioner som du kan använda om du verifierar domänen.

Läs mer om varje utgåva och registrera dig nedan. Du kan även köpa valfri Business-utgåva via Googles säljavdelning eller en lokal återförsäljare.

Google tillhandahåller lagringsutrymme stegvis upp till den köpta kvalificerade gränsen för lagring.

Översikt över Business-utgåvor

Business Starter Business Standard Business Plus
Flexibel avgift (pris per användare och månad) 7,20 USD* 14,40 USD* 21,60 USD*
Prenumeration med årsavgift/fast längd (pris per användare och månad)** 6 USD* 12 USD* 18 USD*
Viktiga funktioner Professionell produktivitetssvit med 30 GB gemensamt lagringsutrymme per användare Utökad svit med 2 TB gemensamt lagringsutrymme per användare Avancerad svit med 5 TB gemensamt lagringsutrymme per användare

* Eller motsvarande i lokal valuta som stöds.

** Prenumerationer med årsavgift/fast längd faktureras årsvis eller månadsvis beroende på region, prenumerationstyp och hur du registrerade dig för prenumerationen.

Business Starter

Business Starter-utgåvan är en uppsättning samarbetsappar för ditt företag som e-post för arbetet, säkra videokonferenser, delade kalendrar, redigering av dokument online och mycket mer.

Kontorssvit med samarbetsappar

Med Business Starter får organisationen Google Workspace-tjänster, som

• Gmail: Skicka och ta emot e-post med en jobbadress, till exempel kalle@ditt-företag.com.
  • Google Meet: Gå med i säkra videomöten från en laptop eller annan enhet (upp till 100 deltagare).
  • Kalender: Dela kalendrar och schemalägg enkelt möten och händelser.
  • Google Dokument: Samarbeta i realtid i dokument, kalkylark och presentationer på webben.
  • Google Workspace-lagring: Lagra och säkerhetskopiera filer på ett säkert sätt i molnet med 30 GB gemensamt lagringsutrymme per användare.
  • Google Chat: Kommunicera i grupper eller enskilt med text och multimedia.
  • AppSheet Core: Skapa mobil- och webbappar utan att du behöver erfarenhet av kodning. Läs mer
Administrativa kontroller
Det administrativa teamet eller IT-teamet kan även
  • hantera användarkonton och säkerhetsinställningar centralt från Googles administratörskonsol
  • styra användarnas åtkomst till funktioner och tjänster
  • fjärrstyra hela mobilflottan
  • spåra användningstrender via granskningar och rapporter
  • få support dygnet runt alla dagar från Google Workspace-experter.

Business Standard

Business Standard-utgåvan innehåller allt som finns i Business Starter samt ytterligare verktyg för samarbete och produktivitet enligt nedan.

Uppgradera till Business Standard

Mer molnlagring Med Business Standard får du 2 TB delat lagringsutrymme för varje användare i organisationen för lagring av Gmail-meddelanden, bilder i Google Foto och filer på Google Drive.
Delade enheter Med delade enheter tillhör filer ett team i stället för en enskild person. Även om medlemmar slutar finns filerna kvar så att teamet kan fortsätta dela information och få jobbet gjort. Läs mer
Förbättrade möten
  • Upp till 150 mötesdeltagare
  • Mötesinspelningar sparas på Drive
  • Handuppräckning
  • Smågrupper
  • Tittar omröstningar samt frågestunder
Förbättrade chattmeddelanden
  • Aktivera eller inaktivera chatthistorik som standard
  • Acceptera inbjudningar automatiskt
  • Chatta utanför organisationen
Avancerad versions- och dokumenthantering
  • Varumärkesprofilering
  • Godkännanden och etiketter

Business Plus

Business Plus-utgåvan innehåller allt som finns i Business Standard samt utökade funktioner för säkerhet, efterlevnad och möten, till exempel de som anges nedan.

Uppgradera till Business Plus

Mer molnlagring Med Business Plus får du 5 TB gemensamt lagringsutrymme för varje användare i organisationen. Läs mer
Avancerade möten
  • Upp till 500 mötesdeltagare
  • Närvarospårning
avancerade administratörskontroller
  • Informationsstyrning med Google Arkiv – använd Arkiv för att lagra, söka i och exportera organisationens data för elektronisk bevisanskaffning och regelefterlevnad. Läs mer
  • Avancerad ändpunktshantering — öka kontrollen över organisationens data. Du kan kräva starkare lösenord, fjärrensa enheter, hantera iOS-appar, använda Android-jobbprofiler med mera. Läs mer

Innan du uppgraderar till Business Plus-utgåvan

Om du redan har Google Arkiv: Följ de här stegen innan du byter utgåva för att säkerställa att du inte förlorar data av misstag.